Pomôžte mi s plnením prahové napätie požiadavku obvode POR

R

refunok

Guest
Ja som navrhol obvod s diódou POR pripojený PMOS a viac meničov + hysterézia a viac meškanie stavby. potom vzostup a pád prahové napätie POR veľa zmeniť, s rôznymi procesmi a teploty. Ale v spec by prahové napätie byť v malom rozsahu na všetkých rohoch. a spotreba prúdu musí byť menšia ako 10uA sa napätie 5V. tak čo o bandgap a viac odporovým deličom + komparátor + oneskorenie štruktúra? Môžem si vyskúšať túto štruktúru pre splnenie prahové napätie požiadavku? ak áno, potom to, čo o výkone povinnosti? je ťažké navrhnúť bandgap a viac odporovým deličom + komparátor + oneskorenie štruktúra POR s aktuálnou spotrebou nižšou ako 10uA? alebo by som mal trvať na tom, pred jednoduchšie štruktúry, ale ako dosiahnuť prahové napätie požiadavku? niekto mi môže pomôcť? Vďaka vopred

Môžete vytvoriť jednoduché PORS, ktoré fungujú dobre, ale bude mať veľa PVT varianty. Odporúčam zatlačenie na požiadavkách, pretože POR funkcie pravdepodobne nepotrebuje akejkoľvek presnosti - len uvoľniť nad miestom, kde sa logika iste funkčné a pod menovitým min prevádzkové VDD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back