Pomôžte mi s jednoduchým HFSS napríklad na AMC / EBG designu?

P

perejferrer

Guest
Ahoj všetkým, som zvyčajne pracujú na simuláciu metamateriály (SRRs, špirály, CLLs) a EBG / AMC (šampiňóny, Hilbert rezonátory ...) s HFSS, používanie spoločného dve strany PEC BC a dve strany PMC pnl do jednej jednotky bunky s Waveport ako budenia. Ale možno, že by mohli byť nejaké problémy, pokiaľ rezonátora (v rovinnom prípade) nie je symetrická ako špirála (namiesto štvorca náplasť používa v húb, ako je povrch). Potom sa Master / Slave BC použiť. Snažila som sa nasledovať príklad Remski vo verzii HFSS 9, ale ja som prehral s poľom kalkulátor. Navyše som sa snažil na V10 "FSS Referencie", ale mám len dobré výsledky na prázdny (voľný priestor) prípad, ale nie na huby, ako je povrch (FSS + Ground Plane). Mám hrozné problémy, ako definovať rovnice (s Polom Calculator) správne výpis veľkosti a fáze odrazu (S11) v tomto prípade. Kriviek, plôch ... všetko je mätúce. Takže, môže mi niekto pomôcť s hlúpou napríklad na HFSS v9 alebo 10, ako vypočítať veľkosť a fáza S-parametrov AMC / EBG povrchom pomocou Master / Slave, ako BC? Vďaka vopred, Pere J. Ferrer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back