Pomôžte mi s bezdrôtovým RS-232 projektov

S

sertorius

Guest
im snažia vybudovať projekt, ktorý sa bezdrôtovo pripojiť k RS-232 zariadení, ako by boli prepojené pravidelnou kábla. prenášať dáta tam a späť budem používať niečo ako [url = http://www.radiometrix.co.uk/products/tx3arx3a.htm] tento [/url]. Problém je, že iba jeden vysielanie / príjem line, Ako prebiť ďalšie handshake linky? [/Url]

Ok ok .. Existuje niekoľko prístupov Predpokladám, že sa jedná o projekt a nechcete si kúpiť výrobok na trh Jednou z možností ich zaslať Status protokolu súlade s malých mikropriestorov v prijímači dekóduje ho ďalšie micro na druhom konci. Chápete? jeden mikro recives z RS232 a pridá stav liniek protokolu Tento micro zapne vysielač a pošle flirtuje stav protokolu. a po potvrdení prijímača Micro. bude posielať reálnych dát. Prijímač je vždy alebo zapnúť pravidelne k vyhľadaniu signálu je potrebné uložiť batérií .. To všetko ovláda iná micro .. Keď tento mikro dostane nejaký podpis potom dekóduje slovo Protokol stavu linky a rozhodne sa, čo robiť! Akonáhle sa kompatibilné s protokolom .. ok teraz RECIVER mikro odovzdáva iba údaje akéhokoľvek štandardného kábla RS232 v závislosti na aplikácii je potrebné rozhodnúť, či chcete pripojiť stavové slovo a Nacka pre každý bajt prijatých .. alebo ak je dosť len to na začiatku komunikácie .. a niektorí, ako na konci!

Prečo nie len používať IrDA? Rozhranie IrCOMM odhaľuje plný sériový port pripojenie cez IR. Klasická TFDS4500 + MCP21xx Combi by vyhovoval vašim potrebám dobre.

IrDA Znie to dobre pre prvej verzie, ale v ideálnom prípade by som rád, aby to bez priamej viditeľnosti (aj keď to nepotrebuje viac než meter alebo dva rozsahu) problém s myšlienkou, pic, že IM nie je najlepší na programovanie je v okamihu, i keď by mi bol dobrý dôvod sa učiť. Čo sa stane, keď kŕmil signálu z kodéru IrCOMM do analógového rozhlasového vysielania? bude to fungovať?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back