Pomôžte mi s AMBA - AHB prevedenie

C

cnivaz

Guest
Dobrý deň všetkým, v súčasnosti pracuje na IAM AHB dizajnu rozhrania Master. Pochybujem o opakovanie a Split. Môj výbuch dĺžka je 8. Po odoslaní 5. beat, IAM receving Opakovať / rozdeliť na slave. Ak sa dostanem do autobusu grant znovu, budem musieť začať prenos od začiatku alebo od 5. beat. S pozdravom Nivaz

Ahoj Začne od 5. poraziť. Split a skúste to znova reakciu sa používa, keď otrok požadovaná vysoká latencia prístupu tak, aby ostatní Majster môže použiť autobus ... alebo iné majster bránené v prístupe k autobusu na dlhú dobu časov .. S pozdravom

Odpoveď je skrytá v otázke: Split a skúste Splitu Xfer v prípade, že vyššiu prioritu slave žiadosť o zbernice po jeho dielo je u konca, autobusom a vykonávať z miesta, kde u nechal. Na zdravie

Dobrý deň všetkým, v súčasnosti pracuje na IAM AHB dizajnu rozhrania Master. Pochybujem o opakovanie a Split. Môj výbuch dĺžka je 8. Po odoslaní 5. beat, IAM receving Opakovať / rozdeliť na slave. Ak sa dostanem do autobusu grant znovu, budem musieť začať prenos od začiatku alebo od 5. beat. Ide o Nivaz
určite musieť začať od začiatku, ak ur odpovedal rozdelenie alebo opakovanie, ak má skoré prasknutiu došlo, je musíte vyplniť iba zostávajúce prenosu. Dúfam, že to pomôže ..! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back