Pomôžte mi rozhodnúť, Mám sa vzdať svojej práce a nájsť inú?

G

Guest

Guest
Ahoj, som stretol ťažký problém v mojej kariére, potrebujem vaše návrhy. Som dievča, pracujúci vo firme IC. Pracoval som v skupine digitálnej backend (place and route), myslím, že som ktorých zaujíma o prácu v tejto časti. Ale môj spoločnosti saraly nie je moc dobrá, často pracujú overtime.So nudné. Teraz som dostal šancu sa dostať nejaké školenie v zahraničí tri mesiace, ale musím podpísať pre svoju firmu na tri roky. Je to tak dlho me.I nechce vzdať, a túto šancu nájsť novú prácu. Je to správne.

Pošlite CV na ďalšie spoločnosti a nájsť si novú prácu lepšie saraly na základe vašich P & R expirience Digital.

Áno, budete potrebovať ďalšiu šancu, a ak sa vaša ekonomika nie je tak dobrá, možno budete musieť hľadať iné miesto, kde môžete získať viac peňazí:)

Naozaj si myslím, mali by ste sa pokúsiť, ktorí sa o lepšie možnosti, ak vaše súčasné zamestnanie doesnt uspokojiť vaše potreby ........ zatiaľ čo vy hav nezmieňuje skúsenosť, ak ste ............. Máte skúsenosti vtip 2 roky a viac .... potom sa ľahko dostať lepšiu prácu ....... IDE O JOE1986

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back