Pomôžte mi program 16f818 pomocou 84 KOM typu programátor

R

rickster1

Guest
Ahoj, tu nový, ale dúfam, niekto môže poskytnúť trochu pomôcť. Mám starú domáce Programer z 84 KOM typu. Aha, takže v podstate jednoduché zásuvke ZIF a 5v1 zenerove, ktorý sa nikdy nepoužíva, pretože tis supppy a pracoval pokutu 16F84 a tiež 16f627 žiadny problém za posledných 8 rokov a vypína. jediná zmena je, že som visieť 4.8V batérie pre napájanie vec ako PC som mal v tej dobe nemohol zobrať silu, nie je problém. Chcel by som teraz PROGRAM 16f818, ale napriek tomu sa mi zdá, konfiguráciu Programer (WinPic) zlyhá. Ja som nijako zvlášť chcú stráviť šťastie, ako funguje to OK na ostatné. Mám prevedené veľmi sipmle PROGRAM od 16F84 a na 16f627 as výnimkou začiatku adresy ram šiel rovno na Avšak RB4 je mŕtvy. Skontroloval som to ako výstup a vstup a zdá sa disconected, ja myslel, že to môže byť vadný IO, ale náhrada bola rovnaká, nie som zúčtovanie predvolené nastavenia? Viem, že tento port je možné nastaviť ako sériový hodiny? Vďaka za akúkoľvek pomoc, môžete dať Rick

[Quote = rickster1] Dobrý deň, nová nádej, ale tu sa niekto môže poskytnúť trochu pomôcť. Mám starú domáce Programer z 84 KOM typu. Aha, takže v podstate jednoduché zásuvke ZIF a 5v1 zenerove, ktorý sa nikdy nepoužíva, pretože tis supppy a pracoval pokutu 16F84 a tiež 16f627 žiadny problém za posledných 8 rokov a vypína. jediná zmena je, že som visieť 4.8V batérie pre napájanie vec ako PC som mal v tej dobe nemohol zobrať silu, nie je problém. Chcel by som teraz PROGRAM 16f818, ale napriek tomu sa mi zdá, konfiguráciu Programer (WinPic) zlyhá. Ja som nijako zvlášť chcú stráviť šťastie, ako funguje to OK na ostatné. Mám prevedené veľmi sipmle PROGRAM od 16F84 a na 16f627 as výnimkou začiatku adresy ram šiel rovno na Avšak RB4 je mŕtvy. Skontroloval som to ako výstup a vstup a zdá sa disconected, ja myslel, že to môže byť vadný IO, ale náhrada bola rovnaká, nie som zúčtovanie predvolené nastavenia? Viem, že tento port je možné nastaviť ako sériový hodiny? Vďaka za akúkoľvek pomoc, môžete dať Rick [/quote] Použitie icprog so starým com84, nájsť tú správnu konfiguráciu pre icprog a bude fungovať.

Vďaka za to, že unfortunatley nevyriešila problém. Mám kópiu icprog ale jednoducho visí na PC, keď sa snažím písať IPC a requiers CTL-Alt-Del pre zatvorenie programu. Máte nejaké predstavy o postúpení RB, 4, a prečo to vyzerá, že je otvorený okruh čítanie i písanie. Mám trawled po listu, ale neuvádza nič o nastavení? Na zdravie, Rick.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back