Pomôžte mi pripojiť 9V bezdrôtové infračervené kamery na vozík batérie

T

Thinkey47

Guest
Mám bezdrôtové infared fotoaparát, ktorý môže bežať od 9V a 12V som prijímač, ktorý beží na 9V Chcem sa pripojiť ako rovno (možno prepínanie medzi pre mňa to vypol a) na môj batérie auta. Čo potrebujem k zníženiu napätia na to bezpečne? Aký by bol najjednoduchší spôsob, ako to urobiť? Vďaka

Mohli by ste byť viac opisný ... IR kamera ....? znamená to, že váš fotoaparát caputers snímky z infračervené žiarenie, alebo to má infračervený port tranmit fotografie ... aký typ prijímača máte .... Batérie, ktoré chcete vypnúť ...

[Quote = Thinkey47] Mám bezdrôtové infared fotoaparát, ktorý môže bežať od 9V a 12V som prijímač, ktorý beží na 9V Chcem sa pripojiť ako rovno (možno prepínanie medzi pre mňa to vypol a) na môj batérie pre autá. Čo potrebujem k zníženiu napätia na to bezpečne? Aký by bol najjednoduchší spôsob, ako to urobiť? Vďaka [/quote] nič. Stačí použiť spoločnú reč, čo znamená, tie negatívy a použite 12 a 9V ako obvykle. Možno, že pravidelné dióda 1N4001 ako na strane 9 V chrániť prijímač ... : D

je to len jednoduchý infared kamera - Wireless 1N4001 bude chrániť prijímač - veľký je tam jeden, ktorý vám odporučí príde asi na 11V môžem chrániť kamery tiež. Je to starý 4x4 a už som šiel až 3 alternátory s ňou (mywiring projekt, heh) Obávam sa, že keď alternátor poplatky, napätie môže špice až 15 (v skutočnosti volometer poslednom meraní to na 13.3). Len potrebujem vedieť, diódu, ktorá bude chrániť ho určite na 12 voltov.

Išiel som do miestnej Radio Shack, a myslím, že môžem nájsť viac na skládku. Hovoria mi, že musí regulačné Potrebujem regulátor, ktorý bude držať na 12V (alternátora spôsobí, že batéria špice až 15 voltov občas) a diódy pre ochranu Potrebujem regulátor, ktorý zníži napätie na 9V a diódy Aj Potrebujem regulátor, ktorý zníži napätie na 1.5V to nie je zahnutý na doske, to je vedenie - to pôjde z mojej Fusebox, aby snáď spínač, ktorý som sa pripojiť, aby všade, kde som sa rozhodol umiestniť kameru a prijímača. môže niekto namiesto mňa tým správnym smerom pre tieto regulačné orgány, ktoré môžu byť napojené na drôtoch a diódy a - našiel som diódy na ebay, a či je fajn byť spájkovanie / nahraný cez tak to je skvelý - som naozaj potrebujeme toto všetko, aby byť vysvetlené ako ja nechcem vyhodiť kameru, ale myslím, že to bude čistý okrem mojej plošinu. Akékoľvek pomocníci? Prosím?

Aj sugest použiť regulátor, tu je jeden. Ak potrebujete väčší prúd budete chcieť použiť inductanse namiesto PTC. To by mohlo fungovať ................
57_1181243806.jpg
Ale ................... Mali pravdu, keď hovoril, že budete chcieť použiť regulátory, ale mýlili, keď hovorili, že alternátor spôsobí hrotu 15V, bude to zapríčiniť prudké normálne na 15V, ale to môže spôsobiť zaberajú viac než 100 V, ktorý by zničil vaše elektronika (138V, myslím, používajú automobilky pri kontrole ich elektroniku, tiež to môže ísť do-130V) ... Aj sugest vyskúšať hľadanie ochrany v aute, nie je obvyklé ochrany ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back