Pomôžte mi pri výbere vývojová doska pre robotiku??

S

s3034585

Guest
Ahoj Chlapci Môže mi niekto pls pomoct pri výbere vývojová doska pre vývoj robotiky robiť veci na nich, nie priemyselných robotov. Mal by som ísť na palube vývoj FPGA a mikrokontrolér na vývojové doske. Pôvodne som chcel rozhranie im nejaké veci rádiové riadenie, neskôr by sa chceli pridať spracovanie obrazu a ... Chcem urobiť programovanie v C / VHDL som thrugh niekoľko webových stránok realted na robotiku a najčastejšie mikrokontroléry boli paralaxy, AVR, atď .. Ja som premýšľal, prečo procesory od motoroller nie sú tak časté. niektoré pomôcť pri výbere pravé pre túto myšlienku. Vďaka vopred. Tama

Dobrý deň, odporúčam vám vybrať vývoj FPGA doske. S mikrokontrolérom nemôžete robiť veci, ako chcete. Pôvodne som chcel rozhranie im nejaké veci rádiové riadenie, neskôr by sa chceli pridať spracovanie obrazu a ... Chcem urobiť programovanie v C / VHDL Pokiaľ viem, s mikrokontrolérom, môžete to urobiť pre spracovanie obrazu! Môžete si overiť niektoré vývojové doske FPGA sad: [url = http://www.xilinx.com] FPGA a CPLD firmy Xilinx riešenie, Inc [/url] B.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back