Pomôžte mi o funkciu hudby IC, Návod na použitie

H

hbaocr

Guest
Chcem, aby sa hudobný pozdrav CAD predstaviť môj priateľ a ja som buoght IC hudbu, rytmus je generovaný je "šťastný deň narodenia" Nemôžem nájsť funkciu kolíky IC na internete, prosím, pomôžte mi s fucntion kolíky, ktoré IC.And, ako používať, že IC. Príklad Ako, napätie to, čo PIN generovať signál, čo je PIN VCC a GND pin je čo. Ďakujem mnohokrát Myslím, že sa v china.Please mi poslať dokument, ktorý jazyk je angličtina môj mail: hbaocr@yahoo.com Tu Obrázok IC.
IC2.jpg

Neviem, výrobcom, nepíšte na IC, ale tam je len číslo je H82.

je tam len jedna melódia alebo viac? Ak len jedna melódia, potom je potrebné len prejsť zdroj signálu ... Ak je viac než musíte zistiť logický signál na pinu nejakým testovanie cez multimeter ...:|

Dobrý deň Rupesh, ďakujem za vaše odpovede môj top pic Je vidieť, že IC na obrázku hore! Tiež by som chcel otestovať, IC, ale nemyslím si, Pin schému, ktoré IC! Viete, nemôžem zistiť, ktorý je Pin VCC, GND je spojovacieho čapu, tak ako si aj vyskúšať.

Pokúste sa nájsť podobné želania a vidieť, ako je zapojený. Niektoré skladby vyzerať držiak batérií? To, čo nasleduje, je jednoduchý odhad: PIN a sledovať, ktoré vysoké ocupies oblasti by sa mala krajina. Ak ste si našli krajine, môžete skontrolovať pomocou multimetra z každého pinu k zemi vidieť vnútornú ochranná dióda. K dispozícii môže byť tiež ochranná dióda na VCC, takže si môžete nájsť VCC. - Jedná sa o tzv "upínacie diódy", vo vnútri čipu, a sú zapojené do proti smeru k zdroju napätia. Reproduktor môže byť pripojený Differential (nie je založený na jednom pinu), takže dva piny s rovnakým tvarom môže byť pre reproduktor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back