Pomôžte mi navrhnúť vlastné vzrušený BJT mixer v ADS

A

ahmad_abdulghany

Guest
Assalamo Alaykom Chcem Ak mi niekto pomoct navrhnúť selfexcited mixér (BJT Mixer) v celkovej obvode a používanie ADS nástroje .. Chcem to ako tréning na ADS softvér .. Moc ďakujem ..

Uveďte, prosím, ďalšie informácie (alebo špecifikácie), možno by niekto mohol prísť a dať si ruku

Ak používate jeden tranzistor bude veľmi nízky výkon obvodu. Ak používate dva tranzistory výkon bude oveľa lepší. Jeden tranzistor obvode bude štandardne oscilátor typ s dodatočnú funkciu spojky RF signál na základňu. Problém bude RF injekcie do opačnom smere v RF ceste s pravdepodobnou žiarenia LO odstúpi od antény. RF signál bude rušiť v oscilátora robiť výstup na IF je frekvencia modulovaný signál. Pre dva tranzistorové obvode máte jeden tranzistor na oscilátor a ďalšie pre mixéra.

Čo chcem, aby design je jeden alebo dva tranzistorové miešačky .. ale dúfam, že bude BJT v súčasnej dobe .. Ak môžete pomôcť zaslaním ma cez schémy a poznámky k návrhu, alebo niečo iné .. Ďakujem moc

Urobil som hľadanie na webe a prísť s ničím. Mali by ste sa pokúsiť miestnej knižnice a pozrite sa na amatérskom príručiek. Tie, podľa RSGB a ARRL sú veľmi dobré. Aby zmiešavač začiatok so štandardným 4 zosilňovače odpor BJT nastavenia. Rezistory od vysielača k zemi, zberač k moci, dva od základne k zemi a moci. Dajte RF na základňu. Dajte miestny oscilátor kapacitne viazané k vysielaču. Použite LO úroveň signálu, ktorý hojdá napätie na odpore vysielača na vysokú hodnotu, ale nie na zem alebo pod. Trochu experimentovať vám pomôže získať najvyššie, ak výstupný signál bez ďalších problémov.

[Quote = nafukuje] som urobil vyhľadávanie na webe a prísť s ničím. Mali by ste sa pokúsiť miestnej knižnice a pozrite sa na amatérskom príručiek. Tie, podľa RSGB a ARRL sú veľmi dobré. Aby zmiešavač začiatok so štandardným 4 zosilňovače odpor BJT nastavenia. Rezistory od vysielača k zemi, zberač k moci, dva od základne k zemi a moci. Dajte RF na základňu. Dajte miestny oscilátor kapacitne viazané k vysielaču. Použite LO úroveň signálu, ktorý hojdá napätie na odpore vysielača na vysokú hodnotu, ale nie na zem alebo pod. Trochu experimentovať vám pomôže získať najvyššie, ak výstupný signál bez ďalších problémov. [/Quote] ďakujem .. ale nemôžete mi poslať schému s typickými hodnotami .. Myslím, že to môže byť lepšie pre mňa ..

Nemám žiadne obvody po ruke. Niekto iný by mal zakročiť s diagramom skenovaný z knihy.

[Quote = nafukuje] Nemám žiadne obvody po ruke. Niekto iný by mal zakročiť s diagramom skenovaný z knihy. [/Quote] Ok .. Predpokladám, že mám obvod z učebnice .. Aké sú parametre Mixer simulácia? a ako môžem získať vedomosti v tejto simulácii v ADS softvér?

Budete musieť robiť časovej oblasti simulácie, a preto musí poznať nelineárny parametre tranzistora. Matne si spomínam, že tento typ mixéra má rovnakú zisk 1/2 až 1/4 (ak je mimo amplitúda / RF vstup amplitúda) v porovnaní s rovnakým frekvenčným zisk pri použití ako bežné zosilňovače.

Odporúčam vám obrátiť: [url = http://www.minicircuits.com/] Mini-Circuits RF / IF Sprievodca dizajnéra [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back