Pomôžte mi nastaviť pripojenie k internetu na Fedora 5

V

venkat3271

Guest
Ahoj, Nainstaloval som Fedoru 5 ... Nemôžem schopní nakonfigurovať pripojením k internetu vo Fedore .. Mám DSL modem pripojený k mojej Ethernet kartu ... Kde chcem nastaviť .???. Keď som hľadal na net, som softvér nazvaný "rp-PPPoE-3.8", ktorý keď som nainštaloval, požiadal všetky detaily, ako je meno užívateľa, odovzdávať slovo, DNS adresy atď (a mení pppoe.config súboru / etc PRETO) ... Ale napriek tomu, potom, čo tento softvér hovorí, že "Connected!", Nemôžem nahliadnuť .. PL mi pomoct .... Vďaka vopred, Venkatesan.s

PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) je protokol používaný v mnohých ADSL poskytovateľov internetových služieb. Revúci Penguin má voľný PPPoE klienta pre Linux a Solaris pre pripojenie k PPPoE poskytovateľom služieb. Daboval RP-PPPoE, to open-source produkt je ideálny pre užívateľov Linuxu s DSL "modem", ktorého poskytovateľom internetových služieb používa PPPoE. Pred stiahnutím tohto softvéru, skontrolujte, či máte alebo nemáte naozaj potrebujete. rp-PPPoE váš ISP používa PPPoE, ale dal si router, vás nemusí PPPoE klienta na svoj Linux. DHCP môže fungovať dobre.

rp-PPPoE-3.8 má grafické rozhranie, môžete ho použiť na sledovanie stavu siete. Možno, že váš firewall je vysoká bezpečnosť, ktoré odmietajú všetky balíčku. Ryan

rp-PPPoE-3.8 má grafické rozhranie, môžete ho použiť na sledovanie stavu siete. Možno, že váš firewall je vysoká bezpečnosť, ktoré odmietajú všetky balíčku. Ryan Ahoj, som vypol firewall a snažil sa pomocou rp-PPPoE-3.8 .. Stále ale nemôžem sa pripojiť k čistej Keď použijem "PPPoE-stavu", ukazuje mi moja IP adresa, ale prijatých a odoslaných bajtov je zobrazené ako "TX: 3: Chyba RX: 3 Error" ... Existuje nejaký iný softvér, ktorý vyriešiť tento problém ?????

1. Použil som príkaz typu softvér PPPoE. adsl-setup, ADSL pripojenie, je možné ADSL statue.you vyskúšať. adsl-setup vám kroky config vám ISP. ADSL-pripojenie začnú pre pripojenie k sieti. Ak je odpoveď povedal OK, potom možno môžete pripojiť ot siete. 2. Skontrolujte si, či ethernet sieťová karta je v poriadku.

Vďaka RDRyan ......... Mám pripojenie vo Fedore ... Použil som, že adsl-setup príkaz nakonfigurovať .. Díky moc ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back