Pomôžte mi nastaviť hodiny kovové vrstvy preferencie!

P

praneshcn

Guest
Dobrý deň, na základe ktorej Wat a vrstvu, nastavíme hodiny kovové vrstvy preferencie v 8 design kovová vrstva. thnx

Ahoj na ur chcú vybrať u 3or 4 alebo 5 kovovou vrstvou ur používa pre údržbu hodiny rounting.and U dvojitej šírky a dvakrát priestor hodín smerovanie Vamsi Krishna

Áno Vamsi UR správny pre 8 design kovová vrstva, môžeme radšej * 4 a 5. ale na základe Wat? Prečo treba * 4 a 5, ktoré budú vybrané. y prevýšenie 6 robiť svoju prácu. Vysvetlenie potreby. vďaka

preto, že ak budeme používať vyšších vrstiev potom naše odpor klesá, ale zároveň sa zvyšuje kapacita, takže sme sa WT všeobecne je, že sme radšej M4 a M5 pre smerovanie hodín .................. ..... Ak je návrh je 16 metallayer potom u použitia M8 a M9 vyvážiť obe hodnoty R a C ........... Dúfam, že to mám u Bye starať

Ahoj S.. Ako vlsitechnology povedal, keď sme na vyššej vrstvy potom naše odpor klesá .. Tak, že tok prúdu Wil sa zvyšuje .... Nie je to ako, 8 Návrh kovová vrstva, preferujeme 4 a 5 pre CLK smerovanie ... Baňa je 8 kovovou vrstvou design ... My si vybral M8 pre CLK smerovanie, pretože v M8, odpor Wil menej porovnaní s M4 M5 ... Tak, aby Wil užitočné pre dosiahnutie časovanie .... S pozdravom ...

Áno ur pravdu v tom, že aj tak môžeme myslieť, ale keď sme talkng o IR pokles musíme použiť menší odpor vrstvy kovu, ktorý je, ak má viac u IR pokles potom hm my sa snažíme rozdeliť prúd pridávať viac a viac pruhy, ale v prípade, že kovová vrstva, je menší než náš mám na mysli, ak chceme brať M2 a M3 v 6 kovová vrstva konštrukcia potom sa stane problémom, a to spôsobí, EM problémy a problémy s časovaním, a tak ďalej tak, aby bolo dosiahnuté effctive designu musíme nahradiť všetky tieto veci ma opravte, či sa mýlim? starať sa

pre vrstvy, radšej zvolili continuios 2 vrstvy, na trase prednosť, radšej si cestu dopredu iných signálov.

No ... Baňa je 8Metal vrstva design ... Použité M8 pre CLK routine, M6 a M7 pre mocenské štruktúry ... Malé dostaniu IR pokles hodnoty .... Ako u uviedol, M7 a M8 Použitie pre mocenské štruktúry, bude M6 používať pre CLK smerovanie, bude to pomáhať pri plnení časovanie? S pozdravom

V 8 úrovni systému metal, vždy na najvyššej úrovni, kovy pre výkon smerovanie. Skúste plánik takým spôsobom, aby boli splnené načasovanie hodiny smerovanie. Najlepšie je použiť niečo 4 alebo 5 a medzery, ako už bolo spomenuté skôr, aby sa dvojité spojky na zníženie poľnohospodárskej politiky. Tiež sa vyhnite použitiu nižšia kovy, ako budú použité husto a zrejme spojka a odpor bude viac. Dúfam, že tento príspevok zodpovie daný dotaz. S pozdravom, Sandeep

Dobrý deň, v magma, kde si určíme nástroj použiť dvojité riadkovanie pre smerovanie hodiny. Hw 2 sa tat? thnkz

Magma "Pravidlo neštandardné" pomôže u. .. Používa sa na Vytvorí neštandardné smerovacieho pravidlá pre knižnicu ... Skúste to ..

hai praneshcn, pretože budete chcieť na CLK sieť vyskúšať pri prevedení CTS. Oprava hodín príkazu má možnosť neštandardné. WBR Rohini

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back