Pomôžte mi nájsť si prácu v rozhraní designu a overovanie v Indii

1

123dhruv123

Guest
Mám 2 roky skúsenosti v prednej časti design a verification.I Hľadám change.I nemajú žiadne referencie, takže jej získanie pre mňa ťažké pokračovať. Návrhy sú pozývaní ... Ak niekto mi môže pomôcť out.i sa snažili stavbách, ale zdá sa, že sú k ničomu .... Môže niekto navrhnúť, čo mám robiť ... Vďaka vopred

Cez 15 zobrazenie, nie je ani jedinú odpoveď .... Čakal som, že toto miesto užitočné ....

Dobrý deň. Dôvodom môže byť, že u nie je ani zmienka, v ktorej krajine ur hľadáte. a prichádza do reffersal je nver ľahké, pokiaľ viem, u niekoho naozaj veľmi dobre. A nahrajte ur životopis na stránkach mnay možné, že som si istý, že u začnú byť odpoveďou aspoň po niekoľkých dňoch. Suresh

Vďaka Suresh. Hľadám prácu v Indii itself.The iba negatívny bod je odporúčanie, inak som presvedčený o svoje poznatky, tvrdá práca atď mám nahrané môj životopis na rôznych miestach, ale ja som Not Getting Any volanie v dobrej spoločnosti, prostredníctvom týchto stránok, získanie vybrané alebo stáva ďalšia vec, ktorú potom. To je dôvod, prečo sa pýtam ľudí, ktorí nemáte odporúčania, Ako sa pokračovať s ich hľadaní práce? Vďaka.

Dobrý deň, v ur prípade, ak je ur vzťahujúce sa na spoločnosť priamo Wat potom navrhujem, je čakať na CPL dní afte RU aplikovaný na konkrétne miesto a začať volať HR Manager a dotknutej PPL .. To funguje mnoho časov. Veľa šťastia Suresh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back