Pomôžte mi nájsť operačného zosilňovača, ktorý dáva výstupný prúd pohonu 0,1

A

awsikar

Guest
Dobrý deň, niekto má suggetions na operačný zosilňovač IO na použitie, ak som potreboval, aby sa výstupný prúd disk 0,1 s dvojitým vstupom rail-to-rail zásobovanie + / - 5V? Snažil som sa hľadať, ktorý vyhovuje mojej špecifikácie, ale žiadny platný.

akéhokoľvek kompromisu na zdroj prúdu? ako získať univerzálny operačný zosilňovač s 0,1 Io je celkom difficult.LPV358 wud've robiť svoju prácu, ak to bolo 16 mA.

Môžete ľahko nájsť tento druh na čipe ADI, TI, webové stránky

Nemôžem tvorí na výstupný prúd 0,1 A, ako som ju potrebujú riadiť silou 30 Ohm, aby Výstupné napätie 6Vpp.

Ahoj, by som odporučil použiť aktuálne výstuž obvodu. Môžete použiť operačný zosilňovač, ktorý chcete riadiť tranzistor k tomu vysoko aktuálnu časť. Obvode je nasledujúca:
8_1178928432_thumb.jpg
Zvážte push-pull tranzistor ako výkon operačný zosilňovač. Hlavným problémom push-pull tranzistora je cross-over efekt. Aby sa tomu zabránilo, obvod má dve funkcie: 1) diódy pre VBE odškodnenie; 2) negatívnu spätnú väzbu z výstupu. Tento okruh je určený pre nízke frekvencie prevádzky, ale tento limit bude závisieť na tranzistory a na operačný zosilňovač rýchlosť prebehu. Ak máte cross-over efekt skúste použiť operačný zosilňovač s vyššiu rýchlosť prebehu. Dúfam, že som mohol pomôcť, mcoster Mimochodom, ospravedlňujem sa za moje kresby. Musel som použiť mspaint: D

thankz pre ľudí pomoci u dal .. Práve som našiel operačný zosilňovač vhodný pre moje použitie .. LMH6672 ...

awsikar, Apex ponúka kompletný rad vysoko zosilňovačov výkonu op. S pozdravom, Kráľ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back