Pomôžte mi ladenie kódu pre Verilog. Dat. súbor

U

UFK

Guest
Hiii Iv snažil spustiť tento konkrétny kus kódu. DAT súbor. môže mi niekto prosím, pomôžte mi ladenie? udržuje, že mi táto chyba Module nemá port. Urobil som dát súbor takto:. @ 002 11111111 01010101 00000000 10101010 00001111 @ 006 1111zzzz Prosím, pomôžte mi s tým.

Vysvetlite prosím, čo ste sa snažíte urobiť. Váš popis nič nehovorí. A pridať kód, bez toho by to nemôžeme ladiť.

hiii im to moc ľúto, im tak vystresovaný som zabudol pridať kód. Jeho takto: modul test, reg [07:00] Pamäť [07:00], číslo I, prvý začínajú $ readmemb ("init.d", pamäť) for (i = 0; i

Tu je problém:
modul test;
Mali by ste mať aspoň jeden port, napríklad hodiny port. Namiesto jedného portu, aj keď nepotrebujete: Modul test (vstup CLK), to by malo vyriešiť problém

Díky moc. To sa rieši môj problém. Začalo to, že mi na moje ďalšie chyby init.d súboru aj keď: ((

Buďte prosím konkrétnejšie o týchto chýb. Možno, že môžeme niečo urobiť ty taky. Slovo Upozornenie: Pochybujem, že môžete uložiť Z hodnôt do registrov!

Ďakujem za Vašu pomoc. Ill byť trochu konkrétnejší o tom, čo im snaží robiť tu. Môj projekt je o použití SPIHT algoritmu pre FPGA. Im snažia čítať obrázok na Verilog. Dostal som návrhy na prevedenie obrazu do matice pomocou imread príkaz Matlab a ukladať matice hodnôt ako súbor txt v Verilog pomocou adresy, napríklad @ 002 atď pre určitý reťazec koeficientov. My init.d súbor bol napríklad kód, ktorý som sa snažil pre budúce väčšie matice. Teraz, že jeho, že mi divné chyby im späť na námestí jeden. Nejaké návrhy? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Tu sú dve chyby, ktoré som linka 28: Hodnota 186286124 nájsť na riadku 1 nie je v Call of binárnej sústavy úloh $ readmemb. Chyba: XST: 2634 - "test.v" linka 29: Na stav slučky zastávka by mala závisieť od premennú slučky alebo byť statické.

To sú dve chyby, ktoré som linka 28: Hodnota 186286124 nájsť na riadku 1 nie je v Call of binárnej sústavy úloh $ readmemb. Chyba: XST: 2634 - "test.v" linka 29: Na stav slučky zastávka by mala závisieť od premennú slučky alebo byť statické.

Prvá chyba: Je niečo, čo v súbore dát, ktorý nie je 0 alebo 1 '.? Druhá chyba: Mali by ste používať "begin" a "end" pokyny k uzavretiu "pre" slučky
for (i = 0; i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back