Pomôžte mi interpretovať PSS analýzy chopper zosilňovače

D

deepa

Guest
Musím skontrolovať šumu môjho vrtuľníka amplifier.For TAT musím zakrslíka, že PSS a pnoise analysis.I nerozumie, čo sa oblastí, v týchto analýz krabíc na mysli. Môže niekto, kto používal to, povedzte mi, čo sú, , keď mám signál o frekvencii 10 Hz a frekvencia kosenia 10Khz.how môže týkať aj tieto údaje s tými v poliach

Nabehnutí zdroje v schéme a otvoriť PSS analýzy formulára. Tým sa automaticky identifikovať svoje zdroje sa ich frekvencia. Teraz vyberte frekvencie a porazila Auto vypočítať možnosti. Porazil frekvencia je GCD zdroje frekvencií, umiestnené v schéme. Pre vaše obvod je 10 Hz, a môžete pozorovať harmonické 10 Hz v rozsahu, v simuláciu. Teraz vyberte si požadovaný počet harmonických do príslušného poľa a simulovať podľa vašich požadovanou presnosťou. Dúfam, že vám pomôže.

Ďakujem much.but Po analýze toho, čo mám, alebo si prezrieť ..

To je z môjho poznania a vyzerá trochu hlúpa otázka. Môžete mi povedať, čo chcete merať? PSS sa zvyčajne vykonáva na získanie spektra presne. Neviem, ktorý z nich je najsilnejší vo vrtuľníku zosilňovačmi, ale s mojou malou vedomostí v tejto téme si myslím, že THT 10 kHz Odstup signál je silnejší. Prvé, čo musíte urobiť PSS analýzy len 10 kHz Odstup signál. Potom si PNOISE analýzy. Vyberte si vhodný kmitočet rozmietanie v Pnoise tak, aby výstup hlukového spektra spadá do požadovaného pásma po zmiešaní. Ak si myslíte, že váš signál 10 kHz a 10 Hz signálu sú rovnako silné narušovať prevádzkové bod zariadenia, budete musieť zahrnúť oba v PSS a Pnoise podľa tejto požiadavky. Takže voľba závisí na topológii obvodu. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Jo zabudol povedať jednu chvíľu som si. U Zdá sa, že nováčik v PSS analýzy. Použite výsledky -> Priama plot podobe analógovej DesignEnvironment pre zobrazenie výsledkov analýzy PSS. Môžete si vybrať rôzne možnosti, ako je rozdiel, alebo jeden skončil siete a veľkosť alebo fázu, alebo dB20 pozemkov podľa vašich requrement.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back