Pomôžte mi implementovať 2 bit domáci zabezpečovací systém pomocou FPGA Xilinx Spartan 2

B

BAT_MAN

Guest
Snažím sa navrhnúť dva uhryzol domáci zabezpečovací systém pomocou xlinx (spartian 2) FPGA tak, že používateľ si môže definovať dve bitový kód na vôli, ako je 11, a na 00 pre off a 10 alebo 01 je porušenie do dverí alebo zadné dvere a alarm je zapnutý, a ak užívateľ nezadá správne bezpečnostný kód počas 10 sekúnd bude alarm nastavený na použitie blesku. Možno povedať, anbody sa, ako môžem realizovať, že 10 sekúnd alarm a bezpečnostný kód alebo pomoc bude vďačný: D: |

Môžete použiť pre výpočet hodín po dobu 10 sekúnd? Myslím, že functin je podobné s "Sledovanie pes".

im hľadať nejaké knihy o tom môže u mi pomoct?

na impliment 10 sek oneskorenie budete používať nrrd pult, aby celý impliment že budete chcieť pozrieť na MicroBlaze mäkké procesor k dispozícii od Xilinx dobré chýba

Dobrý deň, existuje mnoho spôsobov, stačí hľadať alaram VHDL, môžete ho získať zo stránok Xilinx webu alebo Aldec čj. návrh vo VHDL.

Ahoj chlapci! Dúfam, že aj tento príspevok bude stále pomôcť. Každopádne som bol surfovanie po sieti, pretože som tiež hľadal pokročilejší systém. No, som narazil na túto stránku zabezpečenie briefings.com a bol úplne ohromený tým, info má. Rozhodne chcem, aby ste si prečítali, že na nejaké recenzie o samotný systém. :) Dobrý deň!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back