pomôže nainštalovať problémy s Cadence ic5 na Mandrake9.1

S

sebastien

Guest
to nefunguje, mám nainštalovaný na užívateľské kontá nie sú správcom! na Mandrake 9.1, keď volám icfb to ukazuje: / home/momo/Cadence/tools.lnx86/dfII/bin/icfb: Linka 79: / home / momo / kadencie / tools / dfII / bin / icfb.exe: No, ako súboru alebo adresára / home/momo/Cadence/tools.lnx86/dfII/bin/icfb: line 79: exec: / home / momo / Cadence e / tools / dfII / bin / icfb.exe: Nemožno vykonať: Žiadny takýto súbor alebo . adresár môj bash súbor: #. Bashrc # Užívateľ určité aliasy a funkcie export CDS_LIC_FILE = / home / momo / kadencie / license.cadence export CDS_ROOT = / home / momo / kadencie / export CDS_INST_DIR = $ CDS_ROOT export CDS_Netlisting_Mode = analógový export CDSDIR = / home / Momo / kadencie / tools.lnx86 # export XKEYSYMDB = / usr/X11R6/lib/X11/XKeysymDB export XKEYSYMDB = $ CDS_ROOT/share/cdssetup/tdmX11/XKeysymDB export XNLSPATH = $ CDS_ROOT/share/cdssetup/tdmX11/nls PATH = $ PATH: $ CDSDIR / bin PATH = $ PATH: $ CDSDIR / dfII / bin PATH = $ PATH: $ CDSDIR/SKILL06.00/context PATH = $ PATH: $ CDSDIR/SKILL06.10/context PATH = $ PATH: $ CDSDIR / Dracula / bin export PATH # Zdroj globálne definície if [-f / etc / bashrc], potom. / Etc / bashrc fi môže mi pomôcť??

Vytvorte symbolický odkaz ako prvý. % Ln-s / home/momo/Cadence/tools.lnx86 / home / momo / kadencie / tools

Pridal som ln (le syboloc link) a mám: icfb & * ERROR * Nepodarilo sa nájsť buď 24-bit TrueColor alebo 8-bit pseudobarvy Visual. * UPOZORNENIE * Nepodarilo sa nájsť buď 24-bit TrueColor alebo 8-bit pseudobarvy Visual. [1] + Exit 1 icfb

IC5 môžu zobrazovať v 24-bit alebo 8-bitovej farebnej IBA! Skúste skontrolovať nastavenia zobrazenia znova.

Vďaka hoši Myslím, že to funguje, ja uvidím, či to funguje s mojou knižnicou?? tam sú niektoré problémy so skripty, sú zo strany cshrc shell pre unix nie je bash, ja budem snažiť zmeniť shell Mandrake 9.1. Vďaka hoši

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back