Pomôž mi zmerať odpory s digitálnym YFE YF-3503

N

nuttaphong191

Guest
Som proste sa snaží zmerať odpory s digitálnym YFE YF-3503, ale nezdá sa, že bude pracovať správne, nie som si moc istý, či som ho ihneď. Ak niekto môže pomôcť mi, bolo by to skvelé, aj uvedenie do prevádzky, odpor farby sú ťažko čitateľné na ne takže je veľmi ťažké rozpoznať ich odpor.

Tu je fotka ur multimetra: http://www.tenmars.com.tw/ezfiles/tenmars-1/img/pictures/y/YF-3503_L_YF3503.jpg ako u vidieť, musí byť u bodu prepnúť na jeden z [color = blue] modrý [/color] čísel, tak opatrenia, ak doesnt ukazujú správny výsledok, prechod na ďalší modrý hranice Horný, a tak ďalej. to je hranica únosnosti. U musí limitu správne pred meraním. baviť [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] aj u musí Pripojte čierny kábel k multimetra COM konektor a červený kábel ku konektoru VΩA

Ak sa u čítanie pocit, že jeho predstavenie nie je správne, uistite sa, že u opatrenie je udržanie odporu v povrchových a udržať sondy na koncoch .. Ak je vaše ruky mokré a pokúsite sa merať udržanie odporu v ruke, môže si u zlých výsledkov .. Inak I dont myslím, že je nejaká šanca, ako sa zle výsledok ..

Tiež ste normálne zvyknutý si presne rovnaké meranie ako štátny farebné pruhy. To je to, aby miera tolerancie odporu uvedené v poslednej farebnou páskou. Zvyčajne 5 až 10%. Aj keď si čítaní by malo byť v rámci tolerancie hodnotenie.

Jednou zo základných prvý test vykonať pri každom meraní odporu je, aby sa uistili čítanie je takmer nulové, keď stlačíte sondy dohromady, a že čítanie je takmer nekonečná, ak sú obe sondy oddelil vo vzduchu.

Myslím, že odpor, ktorý U opatrenia je značný odpor, než vstup multimetra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back