Pomôž mi vyriešiť problém s Genius univerzálny programátor

A

abbas1707

Guest
Ahoj, im čelí bigggggggggggg problém. im pomocou čínskej univerzálny programátor s názvom Genius programátor. Práve som používal po dobu 10 dní. A teraz sa ukazuje problém. >> Keď som stlačte tlačidlo zmazať svoje OK. >> Whem som čítal jeho stlačte tlačidlo OK. >> Ale ked som načítanie môjho hex súbor a stlačte tlačidlo PROGRAM, potom zobrazí varovanie "chyba programu". Nedokážem pochopiť, kde je problém. som nahradil 3 procesory. ale problém je same.this problém nebol dochádza dva dni. plzzz plzzz pomôžte mi ... Budem veľmi vďačný U!! plz pomôžte mi .... plzzz: cry:

Myslím, že som stál podobný problém pred časom s programátorom. Skúste reštartovať počítač a programátor. Tiež použiť tienený kábel (najmä pre paralelné typ rozhrania), sú lacné káble nie sú tienené.

Dobrý muž, ktorého som dostal tento problmov moc ..... pokúsiť opraviť, alebo zaistite si LPT, alebo ak používate COM kábla a vodiče>> a veľa šťastia

Zdravím, použite najkratšiu možný kábel. Tiež sa uistite, že port (COM, LPT) je správne nastavený ako softvér a hardvér.

Áno, to je skvelý nápad využiť Použite čo najkratšie možný kábel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back