Pomôž mi vyriešiť problém s dvoma zosilňovač cherryhooper

W

wang.yuanzhuo

Guest
Použil som dve etapy cherryhooper zosilňovače ako limitujúci zosilňovače. Ale to funguje len keď dám malý singal (

aj keď som tiež stál pred rovnakým problémom v kadenciu s cherry zosilňovačom Hooper. ste BiCMOS môžete zobraziť schéma ..... Myslím, že vám môže pomôcť.

Díky moc raj, dám vám schéma. To je jedna etapa môjho zosilňovača [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] Prepáčte, možno pic je tak malý, dám ti väčší. ešte raz vďaka

je to rovnaká architektúra, ktoré som použil. a tiež som dostal problém v prechodnej ale ja nemám žiadny problém s simuláciou AC. convergance je druh delenia nulou špeciálne nájdené v kadenciu softvér. tak som ADS simiulate, a dostal dobré výsledky. Čo špecifikácia hľadáte?

Myslím, že potrebujem šírku pásma> 14Gb, zisk> 15 dB Potrebujem dvojfázový> 10G> 30 dB zosilňovač

Myslím, že tieto špecifikácie je možné dosiahnuť daného procesu. Len sa uistite, že všetky MOS tranzistorov v So regióne a myslím, že zisk by nemal byť problém, ale problém je AB / W. tak ďaleko, čo ste dosiahli špecifikácie??

Vlastne som mohol dostať b / w a získať v jednej etape, tiež by som mohol dostať 30 dB 10GB s 2 stupňami, ale zistil som, že je ťažké sa dostať plochou amplitúdovou charakteristiku. tak eyedigram tak zlé. Stretol ste sa na túto otázku?

vlastne moje požiadavky boli menšie, než to, čo budete potrebovať, takže tu nie je problém, ale pretože si myslím, BJT použité môže byť, že preto je zdrojom hluku. alebo-li, môžete nám zaslať technológie súbory potom môžem skúsiť woth tejto architektúry a vrátiť sa k vám .... e-mail: rajharvijay@yahoo.com Daj mi svoju e-mailovú adresu tiež.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back