Pomôž mi vyriešiť problém NC-SIM (2 simulácia 1 databázy)

B

bradyue

Guest
keď som spustené dva simulácie, ale za použitia jednej databázy. NC-sim správy: ncsim: * N, DLWTLK: pozastavenie, pokým zdieľaný zámok môže byť založená na "WOR k" knižnice. Iný postup môže byť prístup do knižnice. Proces bude pokračovať, ak sa zistí, zámok. keď som sa zabiť aj NC-sim procesu, a znovu sa prihlásiť do pracovnej stanice. NC-sim stále nebude fungovať, a hlási rovnakú chybu ..... čo mám robiť? vďaka

Hej, to roztočov byť kvôli prístupu z rovnakého worklib FRM 2 rôzne WRK stanice! i, e zapouzdřit ak u simulátore NC-SIM je bežať súčasne na rôznych strojoch, a ak je rovnaký worklib sú prístupné, potom sa táto situácia nastať roztoče! WBR Lakshman

Ďakujeme! Myslím, že to je dôvod, prečo NC-sim uvádza, že správa .. Takže, čo je riešenie tohto javu? mám zadáte nejaký príkaz? Mimochodom, som zistil, že je veľmi zaujímavé, že po cca 1 hodinu, terminál automaticky znovu zostaviť databázu .. A teraz, NC-sim sa zdá byť v poriadku! Ja tomu nerozumiem .... Vďaka ...

To sa zvyčajne stane, keď dvaja kompiláciu beží na rovnakom zostavený knižnice.

(1) Uistite sa, že obaja proces Wokingu na servor dirrecrent (2) Vyberte práce knižnice a opakovanie. preto, že v knižnici obsahuje informácie o chybe v poslednej simuláciu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back