J
jwatson
Guest
Hej ten Potrebujem vašu pomoc v tomto probléme. V podstate som sa začal učiť modem diagnostický o RS-232 modem. V mojej laboratóriu, môj učiteľ nám dal túto otázku, na ktorom si musíte nájsť "chyby" na komunikácie. Ja som nejaký výskum na nete a nejako som dostal odpoveď, ale dúfam, že chlapci môžu potvrdiť, so mnou, keď som potrebné nakresliť vývojový diagram pre tento problém. Vďaka Tu Otázka: komunikačný systém na 2-vodičové FDX pevná linka, pomocou modemov, nefunguje. Dva terminály pripojené na každom konci spojenia nie sú schopní navzájom komunikovať. Testy vykonávané na dva terminály nepreukázali žiadny chyby. Modem má úroveň 2 (digitálny loopback) a úroveň 3 (lokálne analógový slučková) test funkcie iba. Môžete použiť príkazov modemu prednom paneli nastaviť dátový režim, v prípade potreby. Moja odpoveď: Môj test je, že DTE a DCE funguje po tom všetkom, testovanie a problém je na línie ? To preto, že som zistil na nete, že prenajaté modem je obvykle 4wired? RS-232 je 4 drôtové modem? aj pre 2 drôtové FDX do práce, musí byť použitá FDM, takže to možno preto, že z pásma kanála nie je rozdelené? Mám pravdu, alebo blízko? Prosím niekto pomôcť alebo ďalšie pripomienky. VĎAKA