Pomôž mi postaviť v 10000 / V zosilňovač zisk

E

electricDesire

Guest
Ahoj všetkým, mám k návrhu elektronického obvodu pomocou tranzistora s týmito parametrami: získanie> 10000 V / V Ro500 kW FH> 1MHz FL

Ako sa o použití LM741 konfigurácii .. pozri obrázok nižšie .. Spĺňa všetky podmienky .. S pozdravom, IanP

Na zosilnenie, ktoré hľadáte, môžete použiť jeden stupeň s aktívnym zaťaženie (zdroj prúdu, realizované s iným tranzistorom). Vzhľadom k tomu, vstupná impedancia je celkom veľký, povedal by som, že by ste mali používať fáze Darlington, v konfigurácii vysielača nasledovníka. Môžete tiež použiť bootstrapped vstupnej fáze. Pre výstup, pretože výstupná impedancia je pomerne nízka, a preto zisk fáze musí vidieť veľkú záťaž, aby vám získať, budete potrebovať ďalšie pokračovateľa probalby Darlington na výstupe. Takže zhrnutie: nasledovník Darlington fáze (alebo bootstrapped fáze) na vstupe, zisk fáze s aktívnou záťaž, a nasledovník Darlington fázy na výstupe, so záťažou, ktorá zaisťuje menšie ako 100 ohm výstupná impedancia. Spočítajte si horné a dolné medzné frekvencie na zaťaženie a kapacít tranzistorov a spojovacie kapacít. Ak nie ste ísť na bootstrapped verzii, potom obvod bude pracovať až na DC (ak nepoužívate väzobné kondenzátory), takže stačí sa starať o vyššiu frekvenciu limit.

Ďakujeme, že u, IanP, im strach, ak môžem použiť konfiguračný u ponúkol mi nechcel by som byť schopný analyzovať teoreticky .. VVV, uvidím, či môžem robiť to cuz je to naozaj ťažké zvládnuť medzi vysokým ziskom a vysoké medzné frekvencie!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back