Pomôž mi pochopiť, ako ovládať flyback prevodník

A

ashein

Guest
Ahoj diabli som mätúce ovládanie flyback converter.my Odoslať súkromnú správu o tom, je nízka a ja som sa to naučiť za týždeň, chcem vašu pomoc, ak je to možné: D S pozdravom

čo je flyback prevodník? Môžete mi povedať, Čo je fountion na to?

Dalo by sa dostať knihu. Dobrý je: AI Pressman "Napájanie Design". Môžete sa pokúsiť na stránke TI a pozrite sa na Unitrode semináre. Môžete tiež požiadať ma zakaždým, keď niečomu nerozumiete.

Vážení VVV čítam tlačiar, a potom, čo vaše vedenie som sa odvolával na to ..., ale nemôžem undersatand riadiacich obvodov (napätie režim? Prúdovom módu? Kompenzačný obvod?) V tejto oblasti to odkazuje nemohol pomôcť me.what je Vaša predstava v tomto stave? Okrem toho som nemal žiadne vedomosti flyback a spínaný zdroj, ale vaše vedenie proviously mi pomohlo veľa, vám vopred ďakuje.

Riadiace obvody vlastne nastaviť povinnosť cyklu udržiavať konštantný výkon. Najjednoduchšie unerstand je napätie režimu. V podstate máte referenčné napätie, a v porovnaní výstupné napätie (rozdelené pomocou odporového deliča), aby tento odkaz. Tak napríklad, ak váš odkaz 5V môžete použiť delič s pomerom 2.4:1 dostať 12V výstup. Porovnanie sa robí tzv zosilňovača odchýlky. To je jednoducho high-gain diferenciálnej zosilňovač, ktorý má referencie pripojený k jednému z jeho vstupov a výstupné delič napätia na druhý vstup. Rozdiel beteen dvoch napätie je zosilnený a vlastne ovláda PWM cla cyklu. Tak vidíte, keď rozdiel je nula, na výstupe sa rovná požadovanej hodnoty a cla cyklus je udržiavaná na úrovni, ktorá produkuje, že výstup. V prípade, že výstup zvýšenie alebo zníženie, by došlo k chybe zosilňovač amplifiy rozdiel (alebo chyba, ako sa tomu hovorí) a nastavte povinnosť cyklu podľa toho, aby výstup späť do nariadenia. Snažte sa pochopiť, a potom budeme hovoriť o prúdovom módu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back