pomôž mi o zosilňovač!

Q

qiuyangdvb

Guest
Chcem použiť silu eudyna tranzistor, ale nie je tam žiadny veľký signál záťaže / impedanciu zdroje, len s parametrami v datasheetu, môžem použiť k zápasu? Myslím, že S parametrom je malý signál. Čo mám robiť? Ďakujeme!

S-parametre pre výkonové tranzistory sú uvedené na prevádzkovo Typickou aplikáciou. To je prípad napríklad s dátami Polyfet. Takže, ak prevádzkové bod v liste je podobná aplikácia, týkajúce sa ako DC zaujatosť a prenášaný výkon, môžete ho navrhnúť impedančné prispôsobenie.

ale S-parametre sú uvedené len pre bod zaujatosť DC. nie je výkon, môžem použiť?

Pomocou S-parametrov tranzistora, je to len možné, tak simulovať malý signál / lineárne správanie zosilňovača. Napríklad lineárne zosilnenie. Simulovať nelineárnej vlastnosti, ako je výkon RF, 1 dB kompresia bod, OIP3, atď nelineárne (korenie) model tranzistora je nutná simulácie. Obráťte sa na tranzistor výrobcu dispozícii SPICE modelu tranzistora. Vo väčšine prípadov je k dispozícii na požiadanie, aj keď to nie je uvedené v liste alebo na webe.

V prvom rade sa môžete opýtať Eudyna poskytnúť vám viac dát pre tranzistor ste si vybrali. Pre niektoré z ich tranzistorov, ktoré majú náklad-pull impedanciou dát, a ak ste neústupný dosť a ak sa rozhodnú, že ste pre nich dôležité, že vám môže poskytnúť ďalšie údaje. Mám niekoľko svojich osobných údajov tranzistora zaťaženie-pull a môžem vám ho poslať. Tranzistor, ktorý máte na mysli? Ivan.boshnakov @ axellwireless.com Na druhú stranu, ak váš návrh bude na rovnakom mieste bias (alebo blízko), môžete použiť S-parametre, ako východiskový bod k návrhu výkonových zosilňovačov. Musíte použiť Cripps zaťaženie-line prístup. Existuje niekoľko kníh od neho. V podstate ste fit lineárny model tranzistora s S-parametre. Potom pomocou obmedzenia napätia a prúdy tranzistora je možné získať optimálny vnútorný náklad-line a zodpovedajúce impedancia pre maximálnu P1dB i náklad-pull kontúry. Najlepší spôsob, ako to urobiť, je používať softvér program s názvom MultiMatch. Tam je článok, ktorý vysvetľuje, ako tento softvér vám pomôže navrhnúť zosilňovač iba pomocou S-parametre.

Obvykle vstup zodpovedajúce by bola založená na malom signálu.

Príliš ivanrb menšie prerušenia:) Koľko je jedna licens pre MultiMatch? S pozdravom

Mali by ste ísť na www.ampsa.com , získať kontaktné informácie odtiaľ a požiadať o cenovú ponuku. Existuje veľa variantov a možností. Ale povedzme, že asi 20000 dolárov za plné funkcie. Ak máte návrh zosilňovače pravidelne Nebudeš ľutovať softvér.

Ahoj ivanbr, som rozvoja 2-2,7 GHz zosilňovač o 30 a viac dB zisku pomocou Eudyna zariadenia, ako sú: FLL357ME a FLL810IQ-3C. I'have čítal, že ste Zdroj / Load stiahnuť dáta z niektorých eudyna zariadenia, môžete poslať mi je? ag001 (at) inwind.it Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back