pomôž mi navrhnúť zobrazenie hodín použitie PIC16F877

F

fendi_7549

Guest
Naozaj potrebujem pomoc od niekoho, kto vie, ako to urobiť v reálnom čase zobrazenie času pomocou pic16f877.the projektu je tiež potrebné, aby sme dislay "TIME OUT", kedy hodiny času dostať šestnásť hodín. Naozaj potrebujem niekoho, kto mi môže dať kód a tiež ciccuit schémy.

Nikto vám dá kód zdarma, skúste sharewhat si myslíte o projekte a ďalšie bude dať nejaké info.

Aký softvér používate? Urobil som projekt, ktorý vysiela KWH čítania každý určitú dobu (každú minútu, hodinu, deň, týždeň, mesiac), ale to je napísané v picbasic. Ak máte záujem o toku programu práve hodín mňa. Pre diagram je najlepšie, ak budete robiť to vaše vlastné, ale ak máte Proteus je to lepšie, pretože to je veľmi užitočné pri tvorbe programu.

nomad13, im záujem o tento projekt, čítanie kWh. . . Môžete mi ukázať, ako možno merať silu pomocou PIC? Vďaka blastronics: D

No vlastne som, aby to pre mňa jednoduchšie. Používam analógovú KWH metrov potom digitalizáciu čítania. M sa otáča 600 krát za KW, takže počítam 600 otáčok potom považujem za 1 kWh. Používam optočlen počítať revolúciu.

Ak u inštalácia Proteus, možno nájsť u reálneho času vzorky.

Vlastne vzorka bol z protón picbasic, ale ja sa pozrieť znova, aby sa ubezpečil, že by bola vzorka. Ak existuje sa budem snažiť po diagram a program.

RTC s PIC je pomerne jednoduché, aj keď 16F84. Tento používa 16F877 s LCD displejom z mobilného telefónu.

Nikto vám kód zdarma, skúste sharewhat si myslíte o projekte a ďalšie bude dať nejaké info.
čo je uvedené vyššie, je správne. Dalo by sa urobiť dobrý hodín po DS32KHZ a DS1307 po PIC MCU a LCD.

Potrebujete rozhranie DS1302 s 32 kHz kryštálu spolu s komparátorom kódom podať správu na 0400pm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back