Pomôž mi nasýtenia tohto meniča!

M

maori

Guest
. Inc / home/student/Maori/tsmc35.mod Vvdd VDD 0 DC 1.65V Vvss VSS 0 DC-1.65V V1 node4 0 SIN (0 1.3 10MEG) V2 node1 0 PULSE (-1,65 1,65 0 0 0 50 N 100N) M1 VDD node1 node2 VDD PMOS W =? L =? M2 node2 node1 VSS VSS NMOS W =? L =? M3 VDD node2 node3 VDD PMOS W =? L =? M4 node3 node2 VSS VSS NMOS W =? L =? im Newby, som sa snažil naplniť tento inveter, ale jednoducho sa podarí nasýtiť 1 len na m2. To je pomocou 0.35ui nemáte žiadne výpočtu W a L robiť, čo reference.if niekto môže mi odpovedať ani papierovanie / výpočet, takže môžem calculate.i chcem dokončiť, akonáhle sa as.because im naozaj núdza Stav tu. Ak je táto konfigurácia je netlist nemôže byť použitý Pelas ... Povedz mi, prečo ... ja naozaj potrebujú všetku pomoc,

Beta (prúdový zisk je priamo propotional k) W / L pomer. Stačí použiť tento jednoduchý logický vyskúšať niekoľko kombinácií ...!!! Môžete odkazovať na ľubovoľný text na analógovom prevedení pre viac informácií ...!!!

Dobrý deň! pomocou hspice? skúste parameter zametanie dĺžky a šírky. potom sa pozrite na. lis súboru. Hľadať na šírku a dĺžku kombináciu, ktorá vedie k saturácii. Ü - Al

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back