PolaRx II GPS prijímač

L

Lupin

Guest
Dobrý deň, som pomocou PolaRx II GPS prijímač. Moja otázka je veľmi jednoduchá: Ako si môžem byť istý, že moje zložka je v poriadku? Mám na mysli: prijímač sa musí vyrovnať s rušivým vplyvom (zámerné, ako je rušenie, a nie ako úmyselné rušenie, odrazy). Aká je vstupná rušivé sily hranicu, ktorá zaručuje, že moje GPS prijímač dáva zodpovedajúce služby? Podobne ako hodnotu SNR, môžem vedieť / výpočet SJR ("Signál k preťaženiu Ratio") .. prahovú hodnotu, ktorá zaručuje, že prijaté rušenie výkonu nemá vplyv na prijímači. S pozdravom, Lupin

No, ak ste získali pozíciu určiť, potom je váš prijímač je v poriadku. Skúste kopanie do listu pre prijímač IC je to s použitím a pozrieť sa na to, že by vám nejaké informácie. Čo presne sa snažíte robiť? Dave www.keystoneradio.com

Ja som pozorne pozerať na PolaRx II list, ale nemám informácie o JSR. Potrebujem len vedieť, či moje Receiver je "v poriadku" Vzhľadom k rušeniu prostredie, ktoré by mohlo dôjsť ... V niektorých textoch som našiel hodnoty, ako je 71 dB, ale je to len "role orientačné" hodnoty .. Potreboval by som niečo presnejšie pre prijímač GPS v otázke ... Akýkoľvek návrh? S pozdravom, Lupin

No, potom je potrebné byť presnejší. Ak sa dáte do jammer na 20 GHz, potom sa obávam, že budete mať viac ako 71 dB marže (Jammer výkon - na kanáli výkonu). Je to IC alebo balené prijímač? Googling pre PolaRX II nedostal som nič. Má listu zmienka blokovanie moc? Myslím, že som stále zmätená. Máte známe rušenia prostredia, ktoré sa pokúšate použiť tento prijímač GPS? Ak je tomu tak, potom sa to vyskúšať v tomto prostredí. Ak máte možné pozíciu určiť, potom je váš prijímač pracuje.

Mám GPS prijímač pôsobí v silno "rušenia" Životné prostredie (alebo možno som, že áno, pretože som niekoľko oznámení straty dráhy signálu GPS) .. rušivé frekvencia je rovnaká .. Potrebujem vedieť, koľko je imunita môjho prijímača o rušení / rušenie signálu .. Mám na mysli vonkajšie výkon, ktorý vyvoláva stratu GPS satelitov v mojom prijímači .. Dúfam, že som bol jasnejší, vďaka vopred za vašu podporu. Lupin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back