Pokrytie plán pre USB

S

senddilu

Guest
Niekto pracuje na vytvorení plánu pre overenie pokrytie USB?

máte na mysli funkčné pokrytie? Je to veľmi zložité!

Áno, funkčné pokrytie. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Môžete mi povedať, aký druh poistenia scenáre sú možné len na HUB? Videl som všetky náboje špecifické požiadavky štandardu. Čo iné by mohlo byť, že?

[Quote = senddilu] Áno, funkčné pokrytie. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Môžete mi povedať, aký druh poistenia scenáre sú možné len na HUB? Videl som všetky náboje špecifické požiadavky štandardu. Čo iné by mohlo byť, že? [/Quote] Myslím si, že by mali študovať na vašich DUT (môže byť HUB), potom napíšte pokrytie bodov a pokrytie skupín podľa funkcií.

Ako plánujete pre funkčné pokrytie a pochopil som z vašich príspevkov, ktoré ste DUT s nábojom funkciami. Ak mám pravdu, môžete krok napred ako nasledujúce. 1. Najprv sa rozhodnite, v skupine. Ako sa vaše DUT je húb, "húb", môže byť vaša skupina DUT Ak je hostiteľ Cntrl, "inep" - v koncových bodov môže byť vaša skupina s cieľom preveriť funkčne v koncových 2. Zoznam všetkých funkcií podľa skupín a sprístupniť zoznam testcases Ak DUT hostí Cntrl, "inep"-IN koncový bod môže byť vaša skupina a možné testcases mohol byť "bulk transakcie", "kontrola transakcie", "prerušenie transakcie" atď Takže by nakoniec jeden z možných testbench testbenches zvažuje DUT ako hosť sa usb_inep_bulk_tb.v ako nich môžete urobiť testplan pre funkčné pokrytie .... Dúfam, že vám dal odpoveď spokojnosť. - Nirav Bhatt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back