pokles napätia

A

AinaLaw

Guest
Dear All,

Mám malý napájací zdroj hodnotené 12V 1000mA.
Difrence medzi a GND je 11.68V (bez zaťaženia).
Ale keď som ho pripojiť k môjmu obvodu (odpor s 3 LED v rade),
napätie medzi a GND je 9,8 V len.
Prečo je zníženie napätia?

Ďakujeme vám

Aina zákon

Nazdar

Záleží na okruhu vašich napájanie, je možné si napájanie doesnt have majú stabilizátor obvode, alebo tam je nejaká závada alebo práve ono doesnt provide 1000 mA hovorí.

Sal

Myslím, že vnútorný odpor zdroja je pravdepodobne vyššia, než si myslíte.
Podľa toho, čo ste povedal, že je vnútorné napätie kvapka 1.88V cez túto "vnútornú" odpor (11.68-9.8V).

Aký je váš externý odpor, ktorý je v sérii s LED.Za predpokladu, že LED majú dopredu kvapka 1.5V každej by ste mať približne 5.3V (9,8-4,5), cez túto vonkajšiu séria odpor.5.3V/Rexternal by vám aktuálne.Myslím, že je 5.3V/Rexternal <<1000 ma takže si nemyslím, že ste dosiahol napájanie výstupný prúd limity.

S pozdravom,
v_c

Myslím, že u mať napájanie wiyh vysoký vnútorný odpor u môže merať svoju hodnotu tým, že prepojí známa hodnota odporu (zabezpečuje jej hodnota je R) cez výstup a potom sa meria úbytok napätia cez to prevziať valu je V a prúd prechádzajúci rezistorom predpokladať jeho hodnota I vydelením V o I (V / I) u dostanem celkový odpor prevziať jeho valu je Rt
potom u môže dostať vnútorný odpor ako je uvedené nižšie
vnútorný odpor = Rt-R
veľa šťastia

Hi All.

Môj obvod čerpať len 30 - 40 mA.

Je to jeden riadok odpor iba s 3 LED.

Keď som pripojenie na to dva riadky (súčasne),
poklesy napätia, tentokrát je napätie je menšie ako
9V.Ďakujeme vám

Aina

have a bad power supply.

Myslím, že by si mohol
mať zlý napájania.Môžete poskytnúť akékoľvek informácie o napájanie sám?Výrobcu, číslo modelu, ak bolo nastavené, ako je stará, atď Možno sa chcete pripojiť inú záťažou navyše váš LED, či to dáva vám niečo v blízkosti napätie naprázdno ..

S pozdravom,
v_c

väčšina porbably máte veľmi zlé zásobovanie a jej hodnotenie parameter nie je presná hodnota.

Nazdar
Niekedy CKT má jeho zaťaženie vplyv na niektoré zdroje, najmä v prípade dodávok nie je moc dobré.já měl podobný problém s napájací zdroj v mojej univerzitnú laboratóriu (univerzitných laboratóriách r má mať dobré zdroje, ale najmä, že jeden bol ne).Snažil som sa riadiť krokový vysokého výkonu.I solved my problem pomocou elektrického napájania zo starého počítača na moje.funguje ako drahokam.u možno získať 5V a 12 voltov, a od tých, ktoré majú dostatočne vysoké hodnotenie pre väčšinu účelov.

ta ta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back