pokiaľ ide o proti-VHDL kód

S

shraddha

Guest
Ahoj chcem navrhnúť "asynchrónne" binárnu 8bit pult a 6 bit counter.8 bit počítadlo sa resetuje po 240 (v hex-F0) a 6 bit počítadlo sa resetuje 40 bytov (28in hex). Any1 Môže mi plz VHDL kód pre tento text . Je to veľmi naliehavé. ide o shraddha

Tie vety chýbajú niektoré priestory. Mali ste na mysli "asynchrónne" či "synchrónne"?

Skúste tento kód Nie som si istý, ale to je nejaká vec, ako že keď nefungujú mi pošlem vám moje, môžete zmeniť miesto CE a hodiny sa dostať asynchrone alebo synchone CE. proces (hodiny, CE, reset) začať ak reset = '1 'potom počítadlo

Ahoj mmoctar, Váš vyššie uvedený kód nie je jasné, kedy čítač dosiahne svojej maximálnej hodnoty a reset. Podľa požiadavky Shraddhas ", musí čeliť byť reset po Max. hodnota dosiahne. Pri použití tejto async pult, môžete zvýšiť hodnotu počítať až Max. hodnoty dosiahne, potom sa to '0 '. Vložte, ak stav po pultu zadaní. Plz dajte mi vedieť, ak ste tak ešte jasné. S pozdravom, Sachin

Môžete použiť if pre hodnotu max, ale reset je použiť pre reštart počítadlo na začiatku, aj keď nie je dosiahnuť hodnotu Max.

Ahoj mmoctar môžete plz poslať mne VHDL kód pre synchrónne binárne čítač 8bit a 6 bit counter.8 bit počítadlo sa resetuje po 240 (v hex-F0) a 6 bit počítadlo sa resetuje 40 bytov (28in hex) regrads shraddha

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back