H
HardwareArtisan
Guest
Navrhol som video radu, ktorá patrí predovšetkým vstup reklama s videom, video procesor, výstupné video DA. Pri testovaní môj návrh, doska beží na video miestnej slučky. To znamená, že pomocou DVD pre výstup CVBS analógového video signálu na mojej doske, a potom video procesor odovzdá dáta z AD priamo do DA a DA výstup CVBS analógový signál TV pohľadu užívateľa. V tomto procese som zistil, že potom, čo predstavenstvo napájania, výstup videa na TV, ktorá má byť pre iPhone, je pokoj. A keď niekto skratu digitálne výstupné signály AD groud priebehu niekoľkých sekúnd, video v televízii je normálne. Som pracoval na probléme niekoľko dní, a to je naozaj ťažké pre mňa. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] a ja testoval tieto položky, ale nikto je jadro problému. 1) kvalita signálu je dobrá, sila, čas je dobrý 2) AD a DA časovanie je v poriadku 3) bez ohľadu na video na TV je normálne, AD výstupy sú správne 4) som zmenil AD, s ostatnými časťami všetky rovnaké, a Systém je správna 5) Zmenil som video procesor, s ostatnými časťami všetky rovnaké a systém je správny, taky. Zdá sa, že možno existuje problém s kompatibilitou medzi AD a video procesor