Po spustení simulácie oscilátora LC?

V Hspice, nastavenia. Ic buď V (uzol) a I (odvetvia) pre niektoré blízke stavu Osci. Začne Osci a zblíži rýchlejšie stabilnom stave. AHQ

U nutné zadať Inital stavu, alebo aby ako zdroj krok nielen DC zdroj tejto pomoci pri začatí kmitaní khouly

Alebo môžete tiež simulovať zdroje hluku vo svojom obvode, ktorý sa podobá pôsobeniu reálneho obvodu najviac. Čas spustenia môže byť dlhšia, ale je to aj v reálnom živote!

Môžete aplikovať aktuálny pulz (obvykle stačí 10uA) do uzla kmitanie urýchliť kmitania.

som sa nastaviť predvolený stav, ale aj oscilátor oscillate.why

Môžete si vytvoriť svoj VDD ako krok zdroj miesto DC zdroje.

[Quote = Radiohead] Alebo tiež môžete simulovať zdroje hluku vo svojom obvode, ktorý sa podobá pôsobeniu reálneho obvodu najviac. Čas spustenia môže byť dlhšia, ale je to aj v reálnom živote! [/Quote] 1. Ako som mohol simulovať zdroje hluku v Cadence? 2. Ako mám config možnosti (konzervatívny, liberálny a stredne apod) pri spustení simulácie v prechodnej Cadence kontrolovať počiatočnom období? Start-up období sú rôzne u rôznych simulácií prechodné usporiadanie. Je "konzervatívny", presnejšie? Ďakujem

Mám designd kryštálový oscilátor a modelovanie s LRC v sérii. Pre simuláciu štarte pridaním počiatočnú prúd, ktoré predstavujú pôvodné energie v cievke. takže myslím, že si môžete vyskúšať

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back