Po nainštalovaný Kejdens SPB155 a IC5141 mám 2 problémy

S

sakulaqi

Guest
Ahoj všetci,

Po nainštalovaný Kejdens SPB155 a IC5141 mám 2 problémy

1.Nalíčím životného prostredia, ako je tento.

Kód:######## Kejdens spb155 & & IC5141usr1

export CDS_INST_DIR = / opt/spb155

export CDS_ROOT = / opt/ic5141

export CDS_INSTALL_DIR = $ CDS_INST_DIR / tools / dfII: $ CDS_ROOT / tools / dfII

export CDS_LIC_FILE = $ CDS_INST_DIR / share / cadence.license: $ CDS_ROOT / share / licenciu / license.dat

export CDS_DIR = $ CDS_INST_DIR: $ CDS_ROOT

export CONCEPT_INST_DIR = $ CDS_INST_DIR

export CDS_SITE = $ CDS_INST_DIR / share / local /

export LD_LIBRARY_PATH = $ CDS_INST_DIR / tools / lib: $ CDS_ROOT / tools / lib

export CDSDOC_PROJECT = $ CDS_INST_DIR / doc: $ CDS_ROOT / doc

export PATH = $ CDS_INST_DIR / tools / bin: $ CDS_INST_DIR / tools / PCB / bin: $ CDS_INST_DIR / tools / FET / bin: $ CDS_INST_DIR / tools / dfII / bin \

: $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_ROOT / tools / dfII / bin: $ CDS_ROOT / tools / spektrum / bin: $ PATH

export CDS_Netlisting_Node Analog

export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1####### Cadence Allegro icfb allegro_design_entry_HDL

Mám rovnaký problém pridávanie buniek pomocou SPB 15,2 na Fedora Core 2.Nie som si istý, ako to vyriešiť.
Možná je problém, pretože som nainstalované SPB s koreňovom permisions potom bežal ako používateľ.Alebo nějak nebol zriadený knižnice prostredia správne až po inštaláciu.
Mali by ste spustiť "konfiguráciu produktov" v softload?Ste beží ako používateľ s oprávneniami pravidelné?

1.No.Já zkusím to.
2.Yes.normálne užívateľPridané po 2 hodiny 11 minút:To vám ďakujem!
Máš pravdu!
Keď som nainstalovat ic5141 I did't si nakonfigurovať výrobky z dôvodu "(k dispozícii voľba) Nakonfigurujte Inštalovaný Produkty".
Takže i did't nakonfigurovať spb155.
Teraz je možné pracovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back