Požiadajte o pomoc na vytvorenie konečnej šírky rovinná vlna

W

windboylhf

Guest
Ahoj, nedávno, snažím sa využiť FDTD na simulovanú povrch Plasmon, po celkovej pole setting / rozptýlené pole pre TE (Ex, Ey, Hz) model, neviem, ako zaviesť konečnú šírku rovinnou vlnu v celkovej pole región. Po bežným postupom vytvoriť rovinnou vlnu na vitural rozhraní, rovinnou vlnu plnú vyplniť celkové pole región. Môže mi niekto predstavu o tom, ako vytvárať konečné šírke rovinnou vlnu v celkovej rozlohy kraja? Díky moc!

Len si: Keby som chcel simulovať určité oblasti, ale softvérový nástroj, nepreukázalo, že by na podporu distribúcie by som sa spýtať sám seba, aký typ konštrukcie sa vytvárajú požadované pole? Aj potom (skúste to), že obsahujú osobitné štruktúra modelu. To môže byť spôsob, ako vytvoriť pole, ktoré chcete pre svoje hodnotenie. V prípade, že predné dvere sú zamknuté, občas môžete dostať do chrbta spôsobom. Veľa šťastia.

To znie ako naozaj dobrý nápad, ďakujem moc za odpoveď! Pokúsim sa to. Všetko najlepšie!

Je to skutočne existuje konečné šírke rovinnú vlnu? Ak chcete byť približne rovinnou vlnu šírku dopadajúce vlny musí byť porovnateľná s šírkou simulácie priestoru. To znamená, že dopadajúce vlny sa úplné vyplnenie simulácie priestoru.

Samozrejme, že nemôže byť pravda, rovinné vlny s konečnou šírkou. Prečo nevyužiť nekonečne široké rovinnú vlnu?

to, čo som understad je, že pri použití TF / sf formuláciu ste šírenie rovinné vlny po celej tf región ... Ale súhlasím s Azulykit na ... Možno budete chcieť modelu, ktorý by structrure blokovať niektoré z vĺn ... ale samozrejme, že by mal byť dostatočne široký, aby stretnutie difrakcia alebo nejaké iné javy ... (to len moja myšlienka) :)

použiť funkcie okna, ako je nastavenie gaussian k zdroju rovine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back