požadované zmeny

V

vnagarjun

Guest
hii .. Mám CMOS invertor a tranzistor NMOS v sérii .. Musím na túto úpravu k zníženiu výkonu, aj keď počet tranzistora rastie ... plz pomôcť nahradiť a udržiavať akékoľvek zariadenie k zníženiu výkonu .. plz mailom odpoveď na vnagarjun@yahoo.com

som nahradil tie dva s tranzistorom PMOS k zníženiu plochy a zvýšenie výkonu .. Budú nejaké problémy stále, že?

Nahradiť NMOS s PMOS? To nie je správne. Ak je výstupný vytiahol nízka, ako | Vthp | bude PMOS sa vypne. Pre ďalšie zníženie spotreby energie a priestoru, je možné použiť zdroj prúdu. Avšak, obvod rýchlosť veľmi nízka.

Mám na mysli výmenu meniča a NMOS s PMOS ... operácie, kedy dávame 0 ako vstup po prechode meniči sa premení na 1 a potom sa prešlo na NMOS, takže bude na tranzistor NMOS .... Keď sme dať impulz ako 1 po prechode meničmi sa dá 0, takže NMOS bude OFF .... tak pre túto operáciu som pomocou PMOS tranzistor ... Ak dostanem 0 Musím na prechode a 1 i treba OFF tranzistor ..... Ak sa používa tam bude nejaký problém? o moc Idem do veľkosti ....

Aha. Stačí použiť NMOS alebo PMOS ako vypínač? Ak áno, je nutné skontrolovať vstupný rozsah. Vstupný rozsah NMOS spínač líši od spínača PMOS.

Pre Váš dotaz Predpokladám, že ste si meniča a jeho výstup je hnacou brána NMOS. Teraz - zníženie výkonu - tam, kde najväčšie stratový výkon je z? Je to vzhľadom na súčasnú chrbtice v striedačmi alebo je to preto, že pomalé zapnutie / vypnutie NMOS? Ako sa meria výkon? Priemerná hodnota celkového prúdu? alebo špičkový prúd? Akou rýchlosťou to prepnúť? Ak je menič problém - môžete mať aktuálne hladom architektúre a umožňujú len malý prúd prejsť - že sa spomaliť, ale zníži výkon.

@ Teddy ... Jo, u pochopil otázku správne ... Ale to, čo robím, je nahradenie (striedače a NMOS) s PMOS ako operácia je rovnaký ... ako napríklad mierna úprava tak, že oblasť môže byť znížená ... Ale moja otázka sa tam bude nejaký problém so spotrebou, keby som nahradiť? Začínam energie z nástroja ... Ja používam Mentor Graphics návrhu architekta, kde sa v moci priamo .... A ešte jedna vec, že ​​u povedal, že je v súčasnej dobe nedostáva architektúry pre zníženie výkonu ... Ak je u dont môže u plz poskytnúť mi, že architektúra, takže budem používať v mojom prevedení ....

Aktuálne vlk meniča.
49_1299326401.gif
Môžete nastaviť Ib pre bežnú spotrebu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back