Počet druhov v HFSS

H

hosseinali

Guest
HELLO Aký je význam počtu druhov dopravy v HFSS? Preto používame z režimu?

Ak sa my dont 'Definuje počet režimov v HFSS, výsledok bude zahŕňať všetky druhy našich stavieb. Ex. pre obdĺžnikové / kruhové vlnovodu, ak nechcete "definovať počet režimov => Existuje veľa režim môže byť videný Temný, TEM, TMmn ...

Shalom hosseinali, ako pravidlo pre výpočet počtu režimov: spočítať kovov v prístave odpočítať jeden. Napríklad mikropáskové waveport dva kovy (trace + zem), čo znamená, že budete potrebovať iba jeden druh. Dve tesné mikropáskové waveports má tri kovy (ľavé + pravé stopy stopy + zem), ktorý Menas budete potrebovať dva režimy (diferenciálne režim a spoločný režim). S pozdravom, Itai

Vážení, mám vytvoriť dutinu, a je napájaný zo štrbinovej vlnovodu. (Ako v mikrovlnnej rúre) th najnižšej rezonančnej dutiny režim je TE564. Neviem, či by som mal povedať HFSS riešiť iba TE564 režimu, alebo to vyriešiť automaticky? mám používať "režimy" možnosť HFSS? S pozdravom

Ahoj, všetky Eigenmode Solvers (HFSS, CST) Zoradiť režimy Eigenfrequncy. Ten s najnižším Eigenfrequncy bude vypočítaná ako prvý. Váš preto by mal priamo so správnou Eigenmode v prípade, že výpočet je vykonávaný správne. F

Vážení thaihoa, dont s vami súhlasím. Ak sa u dont definovať režim HFSS len riešenie pre dominantné režim nie je pre všetky režimy. Skúste incerease "režim" v waveport sprievodcovi, uvidíte, že čas sa zvýši o adaptívne analýzu. Vážení hosseinali, propogation vnútri pracovnej skupiny alebo dutiny závisí na rozmeroch konštrukcie. Všeobecne vid je ten, s 0 a 1. (ako TE10, TEM 010), niekedy, keď spojíte štruktúry (ako WG a dutiny) vid môže byť niečo ako TE645, ktorý je odlišný od TE10 alebo TE01. Výsledkom je dominantný režim je režim, ktorý je väčšinou bližšie k odrezať frekvencie. Offcourse môže byť viac druhov, ako dominantný režimu. Navrhujem zmeniť na "režim" v budenie Sprievodca HFSS.and anlayze systému. Potom, potom skúste použiť "zoom región" a vidieť tvary jednotlivých druhov v závislosti na číslo, ktoré ste zadali do "režimu" možnosť voľby. ide o

Ahoj Itay! Bol som zvedavý, ako pravidlo vzhľadom k vlnovodu port? Myslím, že je veľmi užitočné pre CPW porty (ako mikroproužcích, striplines atd ..) S pozdravom, Itzik

Ahoj počet režimov sa rovná nuber kovu v konštrukcii - 1 Vďaka

Myslím, že to znamená, resonace režimoch a ukazuje rezonančná frekvencia vášho štruktúry. Napríklad, ak vaša konštrukcia obsahuje 3 rezonátor s rovnakými rozmermi ... a potom prvé tri režimy majú takmer rovnakú rezonančnú frekvenciu a ďalšie 3 módy sú rovnaké, ale v 3 vyššie frekvencie a tak ďalej. byť úspešný

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back