Počítačom riadený motor s VB?

L

LanceVance

Guest
Práce na inštalácii notebooku do priateľov auta, a my sme hrali s myšlienkou riadenia HVAC kontrol s PC. By sme potrebovali, je motor, ktorý by sa doľava alebo doprava, okolo 300 stupňov (otáčanie rovnaký drôt, ktorý by typicky gombík), pripojenie k PC pomocou sériového portu alebo USB najlepšie. Radi by sme tiež musí byť schopné bežať 3 z nich (horúca / studená, rýchlosť ventilátora, Vent Selection) súčasne. Viem len málo VB tak, že by bolo najvhodnejšie metóda (pomocou premennej riadenie otáčok motora). Nejakú radu je veľmi cenený, vďaka vopred!

u dont mať žiadny problém nájsť krokový motor, ako to dosiahnuť, ale ak u ktorej chcete použiť USB port je smrteľný v troble, pretože jeho ťažkej práci s USB Domnievam sa, že u využitie premade ICS pre pohon motorov s USB

Ahoj:) už dávno mám rovnaký problém:) som urobil malú dosku s kontroléry PIC je pripojený k rozhraniu RS-232, to majú veľmi dobre. Pozrite sa tu: http://darth.vader.free.fr/ , kliknite na anglickú vlajkou, alebo sa snažia čítať po francúzsky: D, je plná VB6 zdroje a Hex pre PIC CYA.

Ahoj, Ak používate USB Navrhoval by som si kúpiť USB rada, nie budovať. sériového portu, čo vyzerá dobre myslím. Veľa šťastia.

Kúpil som ovládač motora z www.byvac.co.uk , ktorý pracuje od RS232 (cez jeden z tých USB na RS232 prevodníky). Používa iba textové príkazy ku kroku motora, pracoval aj pre mňa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back