PMOS rozdiel pár ako prvý stupeň a NMOS obyčajný zdroj 2. stupeň

K

kavitha_rapolu

Guest
Má niekto poznať výhody, ktoré majú kombinácia PMOS pár rozdiel v prvej fáze a NMOS spoločný zdroj pódiu 2. stupeň pri návrhu OZ? Súvisí to vo fáze a šírku pásma? Ak áno, prečo?

S PMOS ako prvej fáze vstupu, môže byť rýchlosť prebehu zmaximalizuje, pretože väčšinou prvej fáze majú veľké Veff. Tiež, s NMOS druhej etape maximalizovať transconductance u vysokofrekvenčného prevádzky

Môžete si prečítať knihu Allen, na ktorých sú rôzne aspekty, o NMOS a PMOS ako vstup.

ok, môžem až u z mojej skúsenosti, že pomocou tranzistora PMOS má mnoho nevýhod, pretože znižuje zosilnenie a vo fáze (vo fáze súvisí miera selw) OP AMP, výhodou použitia PMOS je nízka Fliker ngardsoise chcieť môže byť vyriešený použitím mnohých techník, moja rada, ak u ur chcú navrhnúť vysoký výkon OP NMOS AMP použitie, pls, či som správne, opravte ma ide

No, nie som si istý, ale i dont dostať hodín degradácii časť z môjho pohľadu u mať druhej etapy je gm larege pre pole delenie, čo znamená, že pomocou druhého NMOS fáze po prvej fáze PMOS je dobré pre PM, i si myslí, že hlavnou výhodou použitia prvej PMOS fáze je hluk a PSRR

PMOS má nižšiu blikanie hluk ,,,... Je to jeden z dôležitých dôvodov, za použitia PMOS vstupné štádium na mnoho obvodov ....

1) s dvojicou vstupných PMOS hluku čísla budú lepšie, pretože vlastné fyzikálne vlastnosti. 2) Ak máte PMOS vstupné štádiu a v štádiu je rozdiel a rozdiel von, druhý musí byť NMOS, aby zariadenie v oblasti nasýtenia. Najmä ak sa snažíte o širokopásmové zosilňovače 3) S PMOS v 1. etape a NMOS v druhom stupni. Budete mať symetria v signálové ceste. V tomto prípade to je jedno, skončilo vstup a jeden výstup skončil.

Myslím, že je lepšie používať NMOS operačný zosilňovač. ale v závislosti na situácii, ako čo je vstup spoločný režim ... musíme sa rozhodnúť, ktorá bude najlepšie, pokiaľ ide o OVD a SAT marže. Druhý stupeň je potrebné získať fáze a NMOS vždy adv menšej veľkosti (tak parasitics menšia) ako PMOS náprotivok.

PMOS tranzistory sú nízka hlučnosť, aspoň nižšia ako NMOS, ale ich získanie je tiež nižší. Hluk z prvej fázy má vplyv na výkon šumu výrazne. Tak prvej fáze je PMOS a druhá fáza je NMOS.

Učebnice hovorí, že pomocou PMOS ako 1. etapa nasledovala NMOS ako 2. stupňa, získate väčšiu rýchlosť prebehu a nižšie blikanie hluk. John Martin kniha dokonca hovorí: "... a preto najskúsenejší Designer použitie PMOS vstup." Ešte si sa ale ja videl mnoho PMOS ako 1. etapa vstup v posledných jssc papiere. Väčšina autorov používať NMOS, NMOS kombinácií. Môže niekto komentovať? TKS vopred!

Ahoj, pretože mnohé z nich povedal, pomocou PMOS rozdiel dvojice ako vstupné fáze znižuje noise.Can niekto stručne ako PMOS má nízku hlučnosť v detaile? Vďaka vopred

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back