plz povedz mi, rôzne CAD nástroje používané v jednotlivých fázach IC

D

deepavs

Guest
Ahoj plz povedz mi, rôzne CAD nástroje používané v jednotlivých fázach IC .............. (Napr. pre usporiadanie budeme používať kúzla, kadencia atď)

Musíte byť konkrétnejší v tejto otázke Do U potreba tok pre analógový / digitálny / zmiešané signály alebo Full vlastné / semi coustom

VLSI CAD nástroje: ... 1) Tanner nástrojov, 2) Xilinx ISE, 3) Mentor Graphics, 4) Synopsys, 5) rytmus, 6) Magic ...

U IC desing v zmysle chcú u simulačných nástrojov? Musím CAD nástrojov od návrhu až do usporiadania ..... Chcem vedieť, nástroje každej etape .... Simulácia je jeden stupeň vhodný design ic ........ [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size]

Nájsť attachemnt .. Na poslednej stránke tohto dokumentu sú uvedené podrobnosti o dizajne toku a použité nástroje ..

Ak chcete vidieť prednej časti stroja alebo nástroje, backend?

[Size = 6] ou chcete vidieť prednej časti stroja alebo nástroja backend [/size] Ako predok a back-end [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/ size ] [size = 6] "Musíte byť konkrétnejší v tejto otázke Do U potreba tok pre analógový / digitálny / zmiešané signály alebo Full vlastné / semi coustom" [/size] môže u povedz mi, plné vlastný dizajn

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back