A
afti_khan
Guest
Vážení ......., [size = 18]Som študentka posledného roka elektrotechniky.som pracovať na mojom konečnom znení roka projekt, ale Theres nejaký problém.môj projekt je znázornené, ako v rámci:klávesnice je interfaced s 8051 uc port-1.pin of the 555 timer & the timer is configured for 38kHz square wave.On the output pin of the 555 i've placed an IR LED with a 15ohm resister( the 555 is getting Vcc=5V).s TXD pin z ucsom pripojený na reset
pin na 555 merač & časovač je nakonfigurovaný pre 38kHz štvorcových wave.On výstupný pin na 555
som umiestnené IR LED s 15ohm résister (na 555 je prípravné Vcc = 5V).Prijímač modul, ktorý
som pomocou je TSOP1738.
Výstup z TSOP1738 je venovaná RXD pin z 8051 uc.
o prijatie platného 8 bitový kód správcu na strane prijímača pridá trochu na porte-1.Problém je v tom, že rozsah mojej práce je na veľmi nízkej úrovni.
Čo mám robiť?plz pomozte mi čo najskôr BCZ môj projekt dátum podania žiadosti sa blíži[/size]
budem veľmi thnkful to u
[/ b] [/ size] [/ b]
pin na 555 merač & časovač je nakonfigurovaný pre 38kHz štvorcových wave.On výstupný pin na 555
som umiestnené IR LED s 15ohm résister (na 555 je prípravné Vcc = 5V).Prijímač modul, ktorý
som pomocou je TSOP1738.
Výstup z TSOP1738 je venovaná RXD pin z 8051 uc.
o prijatie platného 8 bitový kód správcu na strane prijímača pridá trochu na porte-1.Problém je v tom, že rozsah mojej práce je na veľmi nízkej úrovni.
Čo mám robiť?plz pomozte mi čo najskôr BCZ môj projekt dátum podania žiadosti sa blíži[/size]
budem veľmi thnkful to u
[/ b] [/ size] [/ b]