Pls pomôžte mi zistiť skreslenie schéma

T

tony_wu_ad

Guest
Vážení: Ja som nový okruh Designer. Teraz môj šéf mi schéma zaujatosť. Je to veľmi jednoduché, ale je odlišný od schémy z knihy. Ďalšie pic je schematicky, číslo na schéme je DC bod. Myslím, že je odlišný od knihy. Prečo schéma použitia dvoch PMOS, prečo brány prvý PMOS priame connet s D druhej PMOS? Aj simulovať schéma, výsledky ukazujú, že prvé PMOS v trigion. Pls dajte mi nejakú radu? Myslíte si, že! : D

Dva PMOS štruktúra na obrázku sa nazýva "self-cascode" štruktúru. Môžete odkazovať na pripojenom dokumente štúdium vlastností tohto druhu štruktúry.

Walker, moc ďakujem. Mám naučiť dokument, ktorý dáte, je to veľmi good.Thank vás!

HI Ak W / L z dvoch tranzistorov sú rovnaké, dva tranzistory pôsobí ako tranzistor s W/2L. tak na aktuálne givven máme vyšší VGS a potom nižšia VG. ide o

[Quote = hr_rezaee] HI Ak W / L z dvoch tranzistorov sú rovnaké, dva tranzistory pôsobí ako tranzistor s W/2L. tak na aktuálne givven máme vyšší VGS a potom nižšia VG. ide o [/quote] hr_rezaee, W / L z dvoch tranzistorov sú rovnaké. Vidím dve PMOS, ale vidí ako jeden PMOS s W/2L. Myslíte, že: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back