pls odpovedať na tento dotaz ...

R

rajhere

Guest
Ahoj im začiatočník v DSP a MATLAB .. Mám jeden dotaz pls odpoveď, že mám signál povedať x (t), (hlas alebo iný signál v reálnom čase), y = wavread ('x (t)) pri čítaní signálu (. Wav), ale víl b uložené v premennej y.. keď je súbor zobrazený pre vykresľovanie. sme AMP -> Čas reprezentácie. ak je signál x zadané v príkazovom okne, dáva všetky hodnoty pre každú vzorku definovaný v určitom intervale (štandardne zvolená Matlab), niektoré hodnoty, som,? vzorky hodnoty víl predstavuje amplitúdu v každom okamihu ... amplitúda môže byť pozitívne, ale to, čo robí, som hodnoty znamenajú ..?

Dobrý deň, u've pokúsil y = waveread (súbor), neskôr ste ploted plot (y), nie je jeho amplitúda v prvom rade, je to len variácie vo voltoch, čo je vzorka ... ... do formátu WAV, ktorý si u've na "Y"

môžu u drop viac informácií o tomto ... im totálne zmätený teraz ....

[Color = Darkred] Vždy, keď sa signál, nemôžete predpokladať, že má iba kladné hodnoty. Môžete skontrolovať v signálu sprisahania. Môžete zistiť, že ... signál-VO hodnôt. Takže, keď ZOBRAZIŤ signál x (t) v prostredí MATLAB, zobrazia sa všetky hodnoty vzorky. jeho pravda, že signál, ktorý ste zadali do sú v časovej oblasti. Takže hodnota vzorky môže mať + som i-VO hodnoty. Takže všetky hodnoty zobrazené v okne MATLAB sú amplitúdy signálu vzorky v tejto dobe okamžite. [/Color] [color = red] Tieto hodnoty môžu byť -v alebo 0 [/ b ] alebo + v . [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back