C
chvti
Guest
Mám súbor náhodných dát, ktoré vzorky hluk napätie na 20us týždeň Práve teraz som vykresľovanie PSD v dB. Ako môžem vykresliť ho vo vzťahu s dBV? Toto je môj kód: Fs = 50000; datasize = veľkosť (náhodne); numsample = datasize (1); numsample = numsample; FFTX = fft (RANDOM , 2), numsample), X = FFTX (1: poschodie ( numsample / 2)) * CONJ (FFTX (1: poschodie (numsample / 2).)); BW = 1,5 * Fs * numsample, X = X / BW, Omega = (0: numsample-1) / (numsample) * fs, Omega Omega = (1: poschodie (numsample / 2)); H = plot (Omega, 10 * log 10 (X)), set (H, "Color", "čierny"), meno súboru sa nazýva RANDOM. Ďakujeme za vašu pomoc!! Michael [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodinách: [/color] [/size] som si uvedomil, že to, čo som vyslaný znie mätúce. Dovoľte mi, aby som ju preformulovať "Mám súbor náhodných dát, ktorý bol vytvorený na základe odobratých vzoriek hluk. Práve teraz som vynesením PSD o hluku v dB. Ako vykresliť to s ohľadom na DBV?" Dôvodom pre to je to preto, veľkosť som sa dostal do výkresu pomocou MATLAB je v dB. Ale na dynamickom signálu analyzátora, to ukazuje podobnú zápletku, ale veľkosť je v DBV. Chcem, aby sa ubezpečil, čo som dostal z prostredia MATLAB je správna kontrolou s analyzátor.