PLL fázy zisťovanie produkcie a produkcie pozemky chyba fázy

R

robismyname

Guest
Ja používam ADIsimPLL pomôcť kvantifikovať svoj predbežný návrh na frakčnou-N PLL. Bežala som cez tutoriál a porovnanie ich grafy mojich grafov. Každá vec sa podobá až na fázu zisťovanie výstupný graf a výstupné chyba fázy graf. Môže mi niekto pozrieť na moje grafy a povedzte mi, či to má zmysel? Nemôžem interpretovať grafy.

-Phase detektor výstup vyzerá normal.If priblíženie krivky uvidíte chyba fázy medzi odkazom a rozdiely vstupného signálu .. Výstupné fázy Chyba sa zdá normálne, ale aj zámok detekcie dorazil veľmi rýchlo zamykanie, v štáte, ktorý je trochu divné .. Myslím, že by ste sa mali priblížiť, v grafoch je vykladať.

[Quote = bigboss]-výstupné chyba fáza sa zdá normálne, ale aj zámok detekcie dorazil veľmi rýchlo zamykanie, v štáte, ktorý je trochu zvláštne. [/Quote] Zámok detekcie zdá divné, pretože som nemal povolenie zámok zistiť komponentu ADIsimPLL, teraz som si ho na analógový OD.

Grafy sa javí ako rozumné. Freq ide až 2,4 GHz v 60 nás, freq. chyba je jednoducho rozdiel medzi vašej cieľovej frekv a vaše aktuálne žiadanou, chyba fázy ide k nule v 100uS. Dúfam, že to môže pomôcť. Mazza

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back