PLL fázový šum simulácie problému

S

siboy

Guest
Môžeme simualte fázy hluk PFD, LP.VCO, rozdeľovač, a potom zvuk prechádza vlastným transferfunction na výstupe VCO. Tak som si pridať tieto hluk na výstupe spolu so celkové nosí. Moja otázka je, čo by sme sa mali dostať zvuk, keď simuate hluku z jednotlivých modulov, fázový šum alebo šum napätia a prúdu hluku podľa jednotlivých transferfuction? Vďaka vopred!

[Quote = SIBO] Môžeme simualte fázy hluk PFD, LP.VCO, rozdeľovač, a potom zvuk prechádza vlastným transferfunction na výstupe VCO. Tak som si pridať tieto hluk na výstupe spolu so celkové nosí. Moja otázka je, čo by sme sa mali dostať zvuk, keď simuate hluku z jednotlivých modulov, fázový šum alebo šum napätia a prúdu hluku podľa jednotlivých transferfuction? Vďaka vopred! [/Quote] Dobrý deň, nemám dobrú predstavu o tom probléme, ale môžem navrhnúť Vám, do iného fóra, kde si myslím, môže vyriešiť váš problém. http://www.designers-guide.org šťastie. jeff

Vďaka! Pokúsim forum neskôr. Podľa môjho názoru by mi fázový šum, hluk alebo hluk napätia prúdu v závislosti na bloku transferfunction, tj fázy hluk VCO a delič, hluk prúdu PFD a nábojové pumpy, hluk napätie loop filter. Je to správne?

[Quote = SIBO] Môžeme simualte fázy hluk PFD, LP.VCO, rozdeľovač, a potom zvuk prechádza vlastným transferfunction na výstupe VCO. Tak som si pridať tieto hluk na výstupe spolu so celkové nosí. Moja otázka je, čo by sme sa mali dostať zvuk, keď simuate hluku z jednotlivých modulov, fázový šum alebo šum napätia a prúdu hluku podľa jednotlivých transferfuction? Vďaka vopred! [/Quote] Myslím si, že sa môže pokúsiť využiť šumu.

Samozrejme by sme mali používať šumu. Ale ako sa vyjadriť? Použite ^ 2 alebo v ^ 2? To je môj problém. Myslím, že som sa nájsť odpoveď. Mali by sme využiť silu podľa jeho transferfunction.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back