PLL a zosilňovače [HLP]

N

No one

Guest
Ahoj všetci, chcem zosilniť výstupný výkon PLL o monolitický blok od zisku minicircuits (GALIA-51). Ale GALIA-51 nefunguje správne a tlmí silu o 20 dB! V čom je problém? Navrhol som pomocou PLL VCO ROS-1700W od minicircuits .

sa používa u zaujatosť R correctltly, AMP práce z minimálnej ponuky 7 V, RU, či u okruhu je v poriadku myslím, že zosilňovač nefunguje, alebo je poškodený khouly

Dobrý deň, niečo v neporiadku s zaujatosť zosilňovače? Vložte prosím vaše schéma ak je to možné ... ide.

Ja používam Gali51 na projekte práve teraz a funguje to dobre. Pripadá mi, ako by ich buď skreslené správne alebo vyhodiť do povetria. Existujú dc blokovanie uzávery na vstupe a výstupe? Sú dc otvorených okruhoch, merané na ohmeter? Čo je jednosmerné napätie na vstupný PIN a výstupné pin z čipu, keď zaujatý na? Aký je aktuálny čerpať až k zaujatosti tričko? Ak máte spektrum anlyzer je čip pohybuje? Máte naozaj dobrý RF krajine (viac priechody), na čipe?

Ak zhrnieme skôr, komentáre, existujú 3 možné dôvody pre "útlm" správania. 1. Uvedené IC je zlý alebo poškodený (možno práve preto bodu 3. Oscilácia). 2. Nemá vlastnú zaujatosť. (Možno merať DC parametre ľahko) 3. Pri nesprávnom uzemnenie, sa pohybuje u niektorých frekvencií (je možné pozorovať, že sa spektrálnym analyzátorom. Pozor, môže kmitočet byť až 4 -5 GHz vysoké).

Môžem použiť napájanie 5V, s predsudkami odporu na 18 Ohm v sérii s cievkou ako RF sýtič na 500 kHz až 3 GHz? Nemohol som nájsť na datasheet, že minimálna dodávka by mala byť väčšia ako 7V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back