planárne anténa rovníc

K

kbmanick

Guest
Ahoj všetkým, mám jednu pochybnosť. Existuje nejaký návrh rovnice pre planárne antény? nie pre základné štruktúry. Videl som veľa IEEE papiere, dávajú len rozvrhnutie rozmerov. nie je rovnica. pozorovaním dávajú vysvetlenie. iv prípade, že u nájsť žiadne dobré antény knihy / pdf materiály plz FWD mi to. (CPW / gcpw / mikropáskového / slotov) sa vďaka vopred KBMani

Ahoj Myslím, že je potreba byť trochu konkrétnejší, aký typ antény, o ktorých hovoríte. Aký typ antény hovoríme? planárne mikropáskové. planárne Monopole, atd? Alebo zložitejšie štruktúry s niekoľkými rezonátorom, ako je viacpásmový PIFA?

U designu nájdete rovnice len pre základnú štruktúru .. pre pokročilých stavby u musieť použiť nejaké full-wave analýza tech iba pre projektovanie

Ahoj, vďaka za odpoveď. Ak chceme navrhnúť CPW, kruhové náplasti, trojuholníkové, slot antény, ako môžeme design? Je nejaká formula na design? Väčšina IEEE dokumentov nedáva rovnice a vzorce. robia, optimalizácia a simulácie. a preto sú produkovať výsledky. s vďaka, kbmani

Ak chcete u vynikajúce referance v mikropáskového desgin, tu to je mikropáskové antény Handbook - Garg, bhartia, Bahl, Ittipiboon u môžete stiahnuť akúkoľvek program pre zdieľanie, navrhujem, eMule + +, ktorý môže u sťahovanie z downloads.com, potom, čo u Stiahnuť eMule, nastavenie sa potom hľadajú príručky a stiahnite si ju. zbohom

Hľadal som nejaký zložitý anténny rovníc a nemohol nájsť, rovnako som chcel vytlačiť dipól (nie je tak zložité, ...), svetelnosť spojené ustrip, PIFA, a nie a nie nájsť .... len IEEE články, ktoré preukázali novú techniku ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back