PL2303 s vlastnou VID / PID

D

dexter98

Guest
Chcem použiť PL2303 s vlastnou VID / PID a viem, že je (softvér) je k dispozícii nástroj k tomu, že.Ale bohužiaľ to nie je voľne k dispozícii (ako FTDI na svojich stránkach).

Má niekto mať tento nástroj pro mě, tak jsem je môj test rozhrania s vlastnou VID / PID?

Vďaka!

Nazdar

pre custom PID / VID musíte zakúpiť od
www.usb.og

Niektoré spoločnosti predávajú PID do VID je to za oveľa nižšiu cenu
Len serch web

Ak potrebujete upraviť ste discreptors musíte pochopiť USB špecifikácie
alebo použite hotové nástroje z USB.org môžete nájsť niektoré užitočné nástroje

Ak potrebujete vytvoriť ovládač
Compuware mať program na pomoc rozvojovým vodičov.
alebo budete potrebovať k štúdiu "Windows Driver Model" BOOK nájdete ju tu EDAborad

ak vaše zariadenie HID, stačí vedieť, ako na rozhraní s hid.dll okien, môžete veľa programov zdrojového kódu, ktorý robí

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

Získanie a 'zadarmo' VID / PID kombinácie nie je naozaj problém, pretože môžem kúpiť VID / PID prostredníctvom kombinácie www.voti.nl.Nechcem, aby ma to do mojej aplikácie, ktoré majú byť rozpoznané ako 'štandard' USB-to-sériový adaptér, najmä preto,
že chcem používať viac ako jeden z týchto prostriedkov na rovnaký autobus.

V PL2303 je štandardný USB-to-Serial Converter, ktorá má predvolené VID / PID.Ak externé EEPROM je pripojená, vlastné VID / PID možno nastaviť.

Problém je v tom, že nie sú k dispozícii žiadne informácie o obsahu tohto EEPROM.Softvérový nástroj nazvaný 'EEPROM spisovateľ Program' je k dispozícii pre tento program EEPROM prostredníctvom PL2303 sama, ale nemôžem nájsť tento nástroj nikde.V minulosti bolo voľne k dispozícii na internetovej stránke výrobcu, ale teraz už nie.

Možno to je to, čo hľadáte ..
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Ahoj, kasamiko.Máte zdrojový kód EEPROM spisovateľ?

Vďaka.

Ospravedlňujeme sa, ale jsem to z čistého príliš dávno ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back